free estadisticas Saltar al contenido

Den siste perlen av WhatsApp, etterlater deg uten minne på din iPhone

abril 28, 2020

For bare noen dager siden fikk WhatsApp en oppdatering i App Store for å inkludere noen nyheter, den viktigste var muligheten for å dele fra andre apper. Men det som ikke ble kjent før nå, er det Denne versjonen 2.12.14 av WhatsApp ble også ledsaget av en skjult overraskelse som brukere ikke likte veldig godt.

Som det har vært kjent har versjon 2.12.14 av WhatsApp en bug tilfeldig påvirker bare noen brukere, men det er ganske viktig. Og det ser ut til at noen brukere med iPhone 6 Plus ser hvordan WhatsApp lar dem være uten lagring.

En WhatsApp-feil etterlater deg uten plass på iPhone.

Alarmen har gått av etter å ha sett på bilder av Apple-støtte at noen brukere så hvordan smarttelefon Han advarte dem om at minnet var fullt uten en tilsynelatende logisk forklaring. Tilsynelatende for nå er den eneste modellen som berøres iPhone 6 Plus, siden det ikke er bevis på at det er brukere med andre modeller som lider av dette bug.

en bug WhatsApp tilfeldig etterlater ingen ledig plass på iPhone

Brukere henvendte seg til Apple supportfora etter å ha sett "minnet full" meldingen på din smarttelefon uten en logisk forklaring. Det første du tenker på den tiden er at du har blitt forvirret og hukommelsen din er blitt fylt med bilder og videoer, eller fordi du har lastet ned flere applikasjoner som tar mye plass.

Dette trodde brukeren som rapporterte problemet, slettet fotorullen, og fremdeles dukket meldingen opp igjen etter omtrent en time. Mens noen brukere lette etter en løsning, var det dilbert41 som fant nøkkelen.

En WhatsApp-feil etterlater deg uten plass på iPhone.

Denne brukeren spurte ham om han hadde oppdatert WhatsApp til den nyeste versjonen, siden det de siste dagene hadde kommet flere rapporter om dette problemet, og han anbefalte å avinstallere applikasjonen. Hva var din overraskelse da Avinstallering av WhatsApp din iPhone kom tilbake for å gjenopprette den plassen som var uforklarlig fylt.

En WhatsApp-feil etterlater deg uten plass på iPhone.

den eneste løsningen på dette irriterende bug Hvis du er berørt, avinstallerer WhatsApp til det kommer ut en ny oppdatering for å rette opp det. Selv om det må sies at det foreløpig ikke er noen publikasjon på WhatsApp-bloggen som viser til dette bug.