Hvordan vite hvilke apper som slutter å jobbe med iOS 11

Den sjette betaen av iOS 11 er nå tilgjengelig for utviklere

Tiden går raskere og raskere. Vi er bare en måned unna det det ser ut til å være den beste tiden for Apple-brukere på mange år. Ikke bare på grunn av produktene som vil bli presentert, men også fordi presentasjonen som du ikke forventer vil gi oss det høyeste innovasjonsnivået som dette selskapet har hatt på lenge. De fra Cupertino har bestemt seg for å endelig forlate sin komfortsone og etterlate mange av de ikoniske funksjonene på iPhone.

I slekt | Masseproduksjon av iPhone 8s A11-brikke har allerede startet

Hvorvidt det er en suksess er ikke noe vi ikke kan vite ennå, men om det er en ting med sikkerhet er det at det aldri har vært en slik forventning. I det minste siden selve iPhone ble introdusert, og det har gått ti år allerede. Foreløpig må vi nøye oss med å se på programvaren som vil gi liv til så mange nye funksjoner, iOS 11. Programvare som i dag mottar sin sjette betaversjon for utviklere, med sporadiske nyheter for de engstelige.

Nye ikoner og noen små korreksjoner blant nyhetene i denne sjette samlingen

Vi vet mye om iOS 11. Faktisk, bortsett fra overraskelsene som Apple kan ha for presentasjonen av den nye iPhone, kan vi allerede få et inntrykk av hvordan det vil se ut på vår iPhone, iPad eller iPod Touch. Og vi kan ikke forvente for mange overraskelser etter utgivelsen av HomePod firmware vi må nøye oss med noen estetiske endringer og feilretting at de dukker opp.

Det kan interessere deg | Apple vil prøve å selge deg en av fargene på iPhone 8 med navnet

I dette tilfellet den nye versjonen bringer for eksempel noen nye ikoner for apper for Maps og App Store. Hvis de er en forbedring eller ikke i forhold til de tidligere, er det noe vi etterlater etter eget skjønn. Bortsett fra det, er det fortsatt ingen andre nyheter, selv om vi som alltid vil informere deg om alt den nye versjonen bringer når den blir oppdaget. Foreløpig, hvis du er registrert i beta-utviklerprogrammet, kan du allerede laste det ned fra Innstillinger. For den offentlige betaen må vi vente litt lenger.

Og du, hva forventer du mest av iOS 11?

via | MacRumors