Den sjette betaen til iOS 10.3.3 er nå tilgjengelig for utviklere

Den sjette betaen til iOS 10.3.3 er nå tilgjengelig for utviklere

Med WWDC 2017 kunne vi se ankomsten av den første betaen av iOS 11, og faktisk, brukere kan nå laste det ned gjennom det offentlige betaprogrammet selv uten å være utviklere. Dette betyr bare at det allerede vil være en god del mennesker som tester den siste versjonen av Apples operativsystem, som inkluderer nyheter for alle enheter. Inkludert en ansiktsløftning til opplevelsen vi hadde så langt med vår iPad.

I slekt | iOS 11 er allerede kunngjort, men iOS 10 fortsetter å føre krig med en ny beta

De av oss som allerede har vært i stand til å installere den nye versjonen, har vært i stand til å oppleve disse forbedringene for oss selv, inkludert alle nyhetene som har blitt tenkt for iPad, for eksempel den nye Dock eller den fullstendig omlagte multitaskingen. Men den nye versjonen har en, men veldig viktig, og det er at den ikke er kompatibel med enheter med en 32-bits prosessor, som inkluderer enheter som iPhone 5 og 5C.

Den siste oppdateringen for 32-biters enheter er nesten klar

iOS 11-feil

For å avslutte støtten til disse enhetene når det gjelder programvare, Apple forbereder en siste oppdatering dedikert til å polere den tiende versjonen av iOS fullstendig. Denne oppdateringen er 10.3.3, og inkluderer en serie korreksjoner og løsninger på forskjellige sårbarheter og feil forberedt på å få slutt på oppdateringene av noen av Apples telefoner og nettbrett. Spesifikt er dette den sjette betaen som er utgitt, og hvis alt går bra, vil det være en av de siste før den offisielle lanseringen.

Det kan interessere deg | iOS 11 vs iOS 10: sammenligning i bilder

Disse mindre versjonene inkluderer vanligvis ikke større endringer, siden målet deres er vanligvis å forbedre ytelsen til de som er lagt til i det siste. For å kunne få tilgang til OTA i denne nye versjonen det vil være nødvendig for deg å ha profilen beregnet for testing av iOS 10, siden du åpenbart har en iOS 11-profil, og vil ikke kunne laste den ned siden det er en eldre versjon.

Og du, har du allerede våget å gå til iOS 11 eller venter du på den offisielle lanseringen?

via | MacRumors