“Denne historien er ikke lenger tilgjengelig”, den forvirrende Instagram-viralen

Det er et underlig og improvisert viral som sirkulerer i historiene om Instagram i noen timer nå. I historien kan du se en svart bakgrunn og også en setning som sier “Denne historien er ikke lenger tilgjengelig”.

Det er ikke slik at Instagram har falt, og vi vet ikke det, at det kan være tilfelle på rettidig måte, eller at vi har feil med Internett-tilkoblingen vår, men at det er en historie reist til bevissthet å forvirre brukerne og tilhengere av Instagram-kontoen vår .

Hvorfor kommer Instagram Stories ut svart?

Det er rett og slett en vits uten dårlig smak å forvirre alle de som besøker historiene våre og få dem til å tro at noe er galt, eller at Instagram har sensurert historien vår. Det er til og med brukere som laster opp flere historier og setter “I den neste historien vil du finne rabattkoden”, og akkurat der anstrenger de den virale vitsen.

Bak dette forvirrende viralet skjuler bare humoren, det er ingen doble intensjoner eller noe tatt ut av konteksten, ingen gåter, ingen sosiale bevegelser eller noe. Det er ganske enkelt en viral, og i likhet med de aller fleste viral begynner de uten å vite hvordan og hvorfor.

Bilde - "Denne historien er ikke lenger tilgjengelig", den forvirrende viralen på Instagram

Så hvis vi ser en historie der det samme vi ser i forrige skjermbilde vises, vet vi allerede det Dette er ikke en feil. Og du må forberede deg, for etter hvert som timene går, laster flere brukere opp denne vitsen til Instagram-historiene sine. I tillegg er det ikke utelukket at denne forvirrende viralen ender opp med å nå også andre historier som Facebook eller WhatsApp.

Normalt, når en viral kommer opp på Instagram Stories og blir svart på, er det vanligvis en favorittkjede. Det vil si at når vi svarer (rett eller galt, eller bare svarer eller reagerer), “blir vi enige” om å fortsette virussen, og vi får en serie regler. I dette tilfellet er det ikke slik, for som vi sier, det er en vits, og målet er å forvirre mennesker.

Hvis vi vil være med på den virale vitsen, må vi bare laste ned bildet vi tidligere har lagt igjen, eller ta et skjermdump av historien når vi ser det i Instagram Stories. Et annet alternativ ville være å legge den svarte bakgrunnen og skrive setningen “Denne historien er ikke lenger tilgjengelig”. Med sistnevnte risikerer vi å bli oppdaget, siden bokstavenes skrift ikke vil være sammenfallende med viralens.

Lagrer Instagram innlegget automatisk hvis du trykker på 3 ganger?