contadores Skip to content

Denne iPad Pro har Windows 95 og lar deg spille mange klassiske spill

AoE

Spill som Age of Empires II, RollerCoaster Tycoon og The Sims var alle raseri i sin tid, og melankoli fører til at mange mennesker spiller dem på nytt. Men programvaren har kommet så langt de siste årene at det ikke er lett å kjøre en av disse titlene på nytt.

Men en YouTube-kanal som heter Hacking Jules har klart å installere og kjøre Windows 95 på en iPad Pro fra 2020. Kan du tenke deg å spille Age of Empires II på en berøringsskjerm? Dessuten, takket være iPadOS 14 musekompatibilitet, blir det en helt ny opplevelse!

Det kan interessere deg | Nintendo vil fortsette å lansere mobilspill som Super Mario Run eller Mario Kart Tour

Opplevelsen av å bruke Windows 95 på en iPad Pro

Å etterligne Windows 95 på en iPad er ikke en enkel ting. Brukbarhet er heller ikke ideell. Men når du først er vant til det, kan det være en unik opplevelse. Systemet oppdager at ved å skyve fingeren på skjermen, vil du bevege musepekeren, mens når du trykker på skjermen gjenspeiles det med et klikk.

Siden Hacking Jules har til og med ønsket å dele et omfattende opplæringen Video for alle brukerne som tør å installere Windows 95 på en iPad Pro:

For å oppnå dette, er det nødvendig å bruke en virtuell maskin som UTM. Et verktøy som ikke bare lar deg installere og kjøre Windows 95 på en mobilenhet som er så avansert som en iPad Pro, men også tilbyr muligheten til å spille spill fra før som Age of Empires II, RollerCoaster Tycoon eller The Sims.

Hva synes du om denne nysgjerrige teknologiske milepælen? Vil du installere Windows 95 på iPad Pro? Hva er favorittspillene dine fra 90-tallet? Vi venter på deg i kommentarfeltet og på sosiale nettverk.