Denne langfredagen laster du ned disse gratis appene for iPhone KUN I DAG

IOS App Store tilbyr brukere alle slags applikasjoner: underholdning, produktivitet, kontorautomatisering, musikk, spill, sosiale nettverk, direktemeldinger … Men dessverre koster de beste applikasjonene alltid mye penger.

Derfor er det veldig bra å vite daglig hvilke tilbud og hvilke kampanjer som lander i App Store. Noen av disse kampanjene inkluderer gratis apper i en begrenset periode, slik at de er en ideell mulighet til å laste ned apper på iPhone og iPad.

Denne gangen har vi utforsket iOS App Store på jakt etter de mest interessante gratisappene for øyeblikket. I denne artikkelen finner du virkelig nyttige applikasjoner og morsomme spill. Skal vi starte?

Det kan interessere deg | Denne magiske appen lar deg vite om WhatsApp-kontaktene dine snakker med hverandre

Gratis apper for iPhone og iPad – 30. mars

Livet er rart

Life Is Strange er et fantastisk grafisk eventyrspill der du får muligheten til å ta de beslutningene som vil påvirke løpet av karakterens historie. Ha en fantastisk kunstnerisk seksjon og et spektakulært lydspor.

Towaga

Towaga er en 2D arkade- og skytespill hvor du kan spille som Chimù. Du må bruke laserstrålen din for å bli kvitt de rare skapningene rundt deg. Sterkt anbefalt!

Minesveiper XL

Har du noen gang spilt mytisk Minesveiper Windows? Vel … her har du en underholdende versjon for iOS. Bra brukergrensesnitt, forskjellige vanskelighetsgrader og … flerspillermodus å glede deg med vennene dine!

Kardinallandet

Cardinal Land er et spill av gåter med et lærerikt preg veldig interessant. Det er et veldig enkelt og intuitivt spill, målet ditt vil være å kombinere de fargede delene av bildene for å skape forskjellige dyr. En ideell app for de små i huset!

Som vi nevnte i begynnelsen av denne artikkelen, disse applikasjonene De vil være tilgjengelige gratis i App Store i en begrenset periode. Vi vet ikke hvor lenge tilbudene vil vare, så vi anbefaler at du laster ned favorittene dine så snart som mulig.