Denne videoen viser hvordan iOS 14 og den nye startskjermen din kan se ut

Apper

Enkelte rykter som sirkulerer i nettverket antyder at Apple planlegger å introdusere en flott ny programvare på startskjermen til iOS 14. Vi snakker om implementering av større skala-moduler i ekte Android-stil.

Det bitt eplefirmaet har i årevis nektet å tilby et lignende syn på widgetene som er til stede i Android-operativsystemet. Etter lanseringen av den nyeste versjonen av iOS bekreftet Apple planene sine med en hjemmeskjerm som forenet applikasjoner og widgeter, og sistnevnte var bevegelsesløs på venstre side av iPad.

Men noen lekkasjer sikrer at Apple planlegger Oppdater hjemmeskjermen helt med ankomsten av iOS 14. Og noen grafiske designere har benyttet anledningen til å dele sin visjon om hva som kan komme.

Det kan interessere deg | Dette konseptet viser hvordan den nye lekkede startskjermen til iOS 14 kan være

WWDC arrangeres i juni

WWDC-utviklerkonferansen i 2020 er rett rundt hjørnet, og selv om vi ennå ikke har fått mye nyheter om nyhetene som iOS 14 vil innlemme, vet vi at signaturen til bitt eple-logoen har mange overraskelser for iPhone og iPad ( iPadOS 14) og at programvareingeniørene vil jobbe hjemmefra for å polere hver eneste en av detaljene som utgjør de nye versjonene av operativsystemene for iPhone, iPad, iPod, Mac, Apple Watch og Apple TV.

Vi er sikre på at både iOS 14 og iPadOS 14 vil inneholde nye funksjoner som vil glede iPhone- og iPad-brukere. Men det mest interessante med alt dette er at Apple vil fortsette å forbedre de eksisterende funksjonene for å kunne tilby en mer solid, dynamisk og trøstende opplevelse til kunder.

I løpet av de siste månedene har vi sett alle slags konsepter om iOS 14, for eksempel denne visjonen om Nicolas Gigho som fortryllet leserne våre, og ærlig talt … ville vi ikke ha noe imot om Apple tok hensyn til noen ideer om disse konseptene.

Når det er sagt, la oss se på konseptet vi har avdekket tidligere i dag. Du kommer til å elske det!

Det kan interessere deg | De 7 nye funksjonene som kommer til iOS 14 og iPadOS 14 som allerede har blitt lekket

Det mest spektakulære iOS 14-konseptet

La oss først se på videokonseptet laget av iSpazio der de drømmer om en idé som iOS-brukere har ventet på i mange år. I videoen ser vi en iPhone med en hjemmeskjerm som blander apper og alle slags tilpassbare widgeter i forskjellige størrelser. Se se!

Under konseptet vil brukere ha en mulighet til å gjøre en apps ikon om til en widget som vil gi mye mer detalj på et øyeblikk. Og alt med bare et trykk på skjermen. Når det gjelder Weather-applikasjonen, vil dette systemet for eksempel tilby data som meteorologisk informasjon for de neste dagene eller gjeldende temperatur.

Flere design på startskjermen til iOS 14

For det andre delte grafisk designer Parker Ortolani sin egen kreasjon på Twitter om hva han tror kunne komme i iOS 14 og iPadOS 14 med henvisning til startskjerm-widgetene:

“Dette er konseptet mitt for å legge til widgets på iOS-startskjermen. Jeg kaller det SpringKit. ”

Hvis widgets endelig treffer iPhone med introduksjonen av iOS 14, håper vi at de kan tilpasses fullt ut, mens de fremdeles holder godt intuitiv av bruk. Og det er dette de forestiller seg gjennom dette nysgjerrige Technofou-konseptet:

Som det kan sees i konseptet med videoen som vi har lagt ved, kan brukere gjøre den taktile bevegelsen for å “zoome” på ikonet til et program på startskjermen for å gjøre det om til en widget som gir mer informasjon om innholdet i samme. For å endre widgetens utseende igjen, trykker du bare på klypebevegelsen på skjermen.

IPadOS-widgeter og hva som er nytt

IPadOS 13 har i dag widgets som kan legges til startskjermen. Men som tidligere rapportert, disse widgetene kan ikke tilpasses eller kan ikke blandes med ikonene i applikasjonene, men er forankret på venstre side av iPad-skjermen.

Når det gjelder resten av nyhetene som forventes i forhold til programvaren for iOS 14 og iPadOS 14, vet vi at Apple kan jobbe med nye funksjoner for utvidet virkelighet å identifisere og skanne virkelige gjenstander, for å introdusere nye bakgrunnsbilder og å implementere gjenkjenning av mennesker i systemet med sikkerhetskameraene som er kompatible med HomeKit.

I tillegg, på den annen side, forventes også signaturen til bitt eple-logoen å inkludere i programvaren til iOS 14 og iPadOS 14 flere tilgjengelighetsfunksjoner, en måte Night Shift på HomeKit og nye funksjoner som fjerning av sendte meldinger, omtaler og skriveindikatorer i den opprinnelige applikasjonen meldinger.

Hva synes du om widgets i iOS 14? Tror du Apple bør bruke stilen til Android-widgeter?