Der hvor å kjøpe nye Huawei P30 og Huawei P30 Pro

I går presenterte Huawei endelig den nye Huawei P30 og Huawei P30 Pro. Begge telefonene vi hadde sett lekket mange ganger på alle måter, både deres design og funksjoner. Etter å ha sett alle nyhetene, utviklingen i forhold til de tidligere flaggskipene av merkevaren og komparativet sammenlignet med dets mest direkte konkurranse, I dag har vi samlet alle stedene hvor du kan kjøpe Huawei P30 og Huawei P30 Pro den beste prisen.

Vi føler at alle butikkene som vi lar deg kjøpe disse nye terminalene er spanske butikker som ikke sender internasjonale forsendelser, men Det er en terminal som ender opp med å ankomme Latin-Amerika for eksempel, og kan kjøpes til en pris som tilsvarer børsen. Når det er sagt, er vi overrasket over at det blant butikkene vi bringer deg ikke er Amazon, og det er at tilsynelatende denne nettbutikken ennå ikke har hatt tilgang til det siste fra Huawei.

Der hvor å kjøpe den billigste Huawei P30

Siden denne terminalen ikke har vært på markedet på en dag, er den billigste måten å få den til gjennom operatører. For øyeblikket er Orange den som tilbyr denne terminalen til en billigere pris: hvis vi er kunder, kan vi kjøpe Huawei P30 Pro i 24 månedlige avdrag på 26,95 euro, så totalt vil vi ha betalt 646,8 euro (728 dollar) for 256 GB-modellen. På den annen side, hvis vi ønsker den normale Huawei P30, er prisen for å være kunde betydelig lavere, også delt inn i 24 månedlige betalinger, men til 19,95 euro, som til sammen sum 478,8 euro ($ 541) for den eneste 128 GB-versjonen.

Hvis du ikke er en Orange kunde eller ønsker å kjøpe telefonen fritt, kan du gjøre det i forskjellige nettbutikker, for eksempel PcComponentes eller El Corte Inglés. Carrefour har også denne enheten i katalogen sin, men i skrivende stund er disse nettstedene under vedlikehold, så vi kan ikke få tilgang til prisene de tilbyr for Huawei P30 og Huawei P30 Pro, selv om vi så i går, er de samme som konkurransen.

Hvis vi ønsker å kjøpe Huawei P30 i den eneste versjonen av 6 GB RAM og 128 GB internt minne, vi må betale 749 euro. Hvis vi i stedet ønsker Huawei P30 Pro, varierer prisen etter den versjonen vi ønsker:

  • P30 Pro med 8 GB RAM og 128 GB intern lagring koster 949 i alle disse butikkene.
  • P30 Pro 8 GB RAM og 256 GB lagringsplass Det koster 1.049 euro i hvilken som helst butikk.

Alle modeller av disse nye Huawei P30 og P30 Pro er ledsaget av en Huawei Watch GT Active, den splitter nye smartwatch verdsatt til 259 euro, noe som gjør det til et utmerket supplement til den nye telefonen.