Uncategorized

Der hvor å kjøpe Samsung-mobiler

Samsung er et av de mest kjente selskapene innen forbrukerelektronikk, så det kan være lurt å kjøpe en mobil fra det koreanske firmaet, men vi vet ikke hvor de selges, det er derfor I dag vil vi fortelle deg noen kanaler hvor du kan kjøpe Samsung smarttelefoner av alle sortiment.

Selskapet lanserer hvert år mobiltelefoner som tilhører alle prisklasser, og mange brukere søker å få tak i noen av de forskjellige terminalene som Samsung lanserer hvert år, og det er mulig å kjøpe dem i mange butikker, både online og fysiske.

Amazon

Bilde - Der hvor å kjøpe Samsung-mobiler

Dette er sannsynligvis den største nettbutikken i verden, hvor vi kan kjøpe Samsung-mobiler blant andre firmaprodukter. Tilbyr alternativer som en dags forsendelse hvis vi er abonnert på Amazon Prime og en to års garanti med en prestisjefylt kundeservice.

Prisen på dette nettstedet er virkelig konkurransedyktig Siden mange av terminalene vanligvis har flash-tilbud, hvis kjennetegn er at de har en lav pris i bare noen få timer. Betalingen er helt sikker og kan bare gjøres med kreditt- / debetkort.

Nett: Amazon

Fnac

Bilde - Der hvor å kjøpe Samsung-mobiler

Til tross for at de har et nettsted, er de varehus som ligger i noen av de største byene i Spania. En fordel for kundene som foretrekker å ta på produktet før de kjøper det, Dette er nettopp muligheten for å gjøre det på forskjellige punkter i hele Spania.

Til tross for at den er en mindre kjent butikk, har den konkurransedyktige priser og hvis vi er partnere fra denne butikken kan vi glede oss over a 5% rabatt på noen produkter, lagrer og akkumulerer det i vårt medlemskort for fremtidige kjøp.

Prisen er vanligvis den som er merket av produsenten, selv om de med medlemsrabatten vanligvis kan finne noen produkter, i dette tilfellet mobiler til en veldig god pris.

Nett: Fnac

ebay

Bilde - Der hvor å kjøpe Samsung-mobiler

Det er en av de mest populære og brukte nettbutikkene av selgere. Når du kjøper på eBay, må vi være forsiktige siden til tross for at vi har lave priser, må vi se på de forskjellige evalueringene som selgeren har og hvor produktet sendes.

eBay har forskjellige betalingsmetoder, selv om vi anbefaler alltid å bruke PayPal, siden takket være denne betalingsmåten vil vi bli beskyttet inntil vi mottar bestillingen vår, og til og med kreve selgeren om ordren har blitt stoppet av toll hvis den er sendt fra et annet land.

All nødvendig informasjon for å gjøre et sikkert kjøp ligger i produktfilen på nederst på siden, der detaljene om Samsung-mobilen vises, selgers returpolicy, garanti og produktets opprinnelse.

Nett: eBay

PC-komponenter

Bilde - Der hvor å kjøpe Samsung-mobiler

PcComponentes er en av de mest kjente elektronikkbutikkene i Spania gitt sine priser og kundeservice så vel som sin returrett. Til tross for at de har to fysiske butikker i hele landet, er denne butikken hovedsakelig online.

Det har mange kampanjer som de oppnår virkelig konkurransedyktige priser. Betaling kan skje ved forskjellige betalingsmetoder, og alle av dem er sikre.

Nett: PcComponentes

Den engelske domstolen

Bilde - Der hvor å kjøpe Samsung-mobiler

Mange kunder foretrekker å ta på produktet før de tar det bort, El Corte Inglés, det er sannsynligvis den fysiske butikken med mest tilstedeværelse i Spania. Det har et fysisk salgssted i de aller fleste byer av landet vårt og har en veldig god kundeservice.

Som alle virksomheter som er behandlet i denne listen, har den en webside som, avhengig av hvor produktet befinner seg vi kan hente det på under en time i en butikk, eller for å få den levert hjem til oss mot et pristillegg for fraktkostnader.

Det har sitt eget kort som tilbyr finansieringsfordeler. Prisen er vanligvis den som er satt av Samsung i dette tilfellet, men hver uke har de vanligvis spesielle dager der vi kan spare penger på teknologiske produkter.

Nett: El Corte Inglés

Worten

Bilde - Der hvor å kjøpe Samsung-mobiler

Som vi ser er det noen butikker som spesialiserer seg på forbrukerelektronikk, der Vi kan kjøpe Samsung-mobiler til en pris, generelt høyt, selv om de fleste distributører av Samsung-mobiler vanligvis har dager hvor vi kan finne rabatterte produkter.

Worten er en annen distributør som finnes mange steder, selv om det er sant at i visse områder av Spania har den forsvunnet, fortsetter dette å tilby mer konkurransedyktige priser enn Media Markt gjennom året og Det teller vanligvis ikke store spesifikke tilbud.

Som andre distributører på denne listen, hvis vi finner noe produkt på nettstedet ditt som fanger oppmerksomheten vår, de vil sende oss til adressen vår med kostnader, eller til nærmeste butikk vanligvis gratis.

Nett: Worten

Telefonhus

Bilde - Der hvor å kjøpe Samsung-mobiler

I motsetning til butikker som har en teknologiseksjon eller varehus, er Phone House en franchise som er spredt over hele Spania der vi kan kjøpe forskjellige telefoner og tilbehør til disse fra tradisjonelle merker som Samsung, Apple, Huawei …

Som vi sier, har Phone House en bred katalog over mobiler av de forskjellige merkene, men prisene er vanligvis de som er angitt av produsenten og blir vanligvis ikke funnet billigere enn i andre butikker.

Nettbutikken Phone House er virkelig interessant gitt det de har forskjellige kampanjer og tilbehør for smarttelefonen vår til virkelig konkurransedyktige priser under kampanjer.

En annen særegenhet som denne distributøren har, er muligheten for å betale i avdrag og kjøpe enheter under hensyntagen til det vi har inngått kontrakt med vår operatør, noen ganger få en stor reduksjon av mobiler.

Nett: Phone House

Media Markt

Bilde - Der hvor å kjøpe Samsung-mobiler

En annen fysisk butikk som også har et nettsted er Media Markt en av butikkene som spesialiserer seg på forbrukerelektronikk og der vi selvfølgelig kan kjøpe Samsung-mobiler.

Som i El Corte Inglés eller Fnac, kan vi kjøpe produktet via nettstedet, og avhengig av tilgjengeligheten til produktet i nærmeste butikk, kan du hente det. Men, Det er veldig nyttig å vite i hvilke butikker produktet er tilgjengelig eller ikke.

Prisene på denne handelen er vanligvis høyere at resten av butikkene delvis skyldes det faktum at det er en franchise som kun er dedikert til elektronikk, men de har jevnlige tilbud innen teknologi som vanligvis kan brukes til å finne Samsung-telefoner til en god pris.

Nett: Media Markt

operatører

Bilde - Der hvor å kjøpe Samsung-mobiler

Kan være Movistar, Vodafone, Orange er de distributørene som tilbyr mest synlighet Mange terminaler gjennom tradisjonelle midler som radio eller TV, men de tilbyr vanligvis bonuser og terminaler til konkurransedyktige priser for sine kunder.

Selv om det i forrige tilfelle var et mellommann mellom operatørene og kunden, er sannheten at de forskjellige operatørene, som har egne butikker og tilbud, de kan tilby oss terminaler hvis vi har visse varighetskontrakter eller andre betingelser.

Fordelen med operatørene er at vi kan anskaffe mobiler av forskjellige merker, generelt tradisjonelle og avhengig av tilbudet som blir tilbudt oss vi kan betale mobilen nesten uten å vite det.

Den store ulempen er det ikke alle firmaer har representasjon heller ikke avtaler i operatører. Slik kan du finne Samsung-mobiler i Movistar, Orange, Vodafone, Yoigo, Simyo, Amena, etc.

Som vi ser, dette er noen av distributørene som vi kan gå til i tilfelle vi ønsker å kjøpe en Samsung-mobil og vi ikke vet veldig godt hvor vi skal dra. Bortsett fra disse butikkene, det er andre som hypermarkeder eller brukt franchisetakere hvor de også kan bli funnet.

Gjennomgang: Samsung Galaxy Note 10+, revolusjonerer ikke, men den utvikler seg

Kjente du alle disse distributørene? Har du klart å kjøpe Samsung-mobiler gjennom noen av disse kanalene?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK