Xiaomi anuncia el Redmi Note Pro 3

Der hvor å kjøpe Xiaomi Redmi Note 3

For ikke lenge siden presenterte det kinesiske selskapet Mi sin nye terminal Xiaomi Redmi Note 3. Hvis du tenkte på å skaffe deg en modell av smarttelefon fra denne produsenten, og du endelig bestemte deg for dette vil vi vise der hvor å kjøpe Xiaomi Redmi Note 3.

Selv om det fortsatt er en nylig lansert terminal, er sannheten at du allerede kan kjøpe den i noen nettbutikker, selv om du bestiller den nå, er det ganske mulig at den kommer veldig til jul eller til og med senere.

Amazon

Vi valgte på nytt Amazon siden de fleste produktene som vi viser deg her, kan fås i denne butikken. Hvis du er ute etter de billigste, på følgende lenke kan du få Xiaomi Redmi Note 3 for bare 223,98 euro i sin versjon av 16 Gb intern plass og 2 Gb RAM.

Bilde - Der hvor å kjøpe Xiaomi Redmi Note 3

Kjøp: Xiaomi Redmi Note 3 med 2 Gb RAM og 16 Gb lagringsplass (Amazon)

Ser du litt kan du også finne Xiaomi Redmi Note 3 til en pris på 265 euro i noen av fargene, i dette tilfellet er det 3 Gb-versjonen av RAM og 32 Gb intern lagring.

Kjøp: Xiaomi Redmi Note 3 med 3 Gb RAM og 32 Gb lagringsplass (Amazon)

ebay

ebay har også i sin katalog begge versjoner av Xiaomi Redmi Note 3, men i dette tilfellet viser vi deg igjen det billigste produktet. Vi har funnet denne terminalen til en pris av 162,99 euro, som tilsvarer den mest grunnleggende modellen som gir 2 Gb RAM og 16 Gb intern plass.

Bilde - Der hvor å kjøpe Xiaomi Redmi Note 3

Kjøp: Xiaomi Redmi Note 3 med 2 Gb RAM og 16 Gb lagringsplass (eBay)

Hvis du ønsket noe mer avansert, nærmere bestemt den overlegne modellen til Redmi Note 3, ville du ha følgende lenke for 269,95 euro.

Kjøp: Xiaomi Redmi Note 3 med 3 Gb RAM og 32 Gb lagringsplass (eBay)

Oppomart

Oppomart Gå inn i listen over butikker igjen, siden det er her du kan kjøpe kinesiske terminaler som du ikke finner i andre nettbutikker. Blant andre produsenter selger de Xiaomi-smarttelefoner.

Bilde - Der hvor å kjøpe Xiaomi Redmi Note 3

Selvfølgelig er det en Xiaomi Redmi Note 3-modell tilgjengelig for bare 162,55 euro, spesielt er det sølv- eller gullmodellen på 16 Gb og 2 Gb RAM. Hvis du velger 32 Gb, går prisen opp til 207,96 euro.

Kjøp: Xiaomi Redmi Note 3 (Oppomart)

Everbuying

En annen butikk som vi noen gang har satt opp er Everbuying. Her kan du finne en av de billigste Xiaomi Redmi Note 3 siden en grå modell med 3 Gb Ram og 32 Gb intern lagring er tilgjengelig for bare 176,49 euro.

Bilde - Der hvor å kjøpe Xiaomi Redmi Note 3

Kjøp: Xiaomi Redmi Note 3 (Everbuying)

Geeklife

Hvis du ikke vil risikere å bestille i butikker som ikke er så godt kjent som andre, kan et annet alternativ være Geekvida. Denne butikken har lager i Spania så det vil ta kortere tid å sende terminalen hjem.

Spesielt i Geekvida finner vi Xiaomi Redmi Note 3 i sine to versjoner og flere farger, i dette tilfellet koster den mest basale modellen 199,99 euro, og den mest avanserte modellen er priset til 249,99 euro, begge i grått.

Kjøp: Xiaomi Redmi Note 3 grå med 2 Gb RAM og 16 Gb lagringsplass (Geekvida)

Kjøp: Xiaomi Redmi Note 3 grå med 3 Gb RAM og 32 Gb lagringsplass (Geekvida)

Bilde - Der hvor å kjøpe Xiaomi Redmi Note 3

Finnes også den kraftigste fargeversjonen gylden, selv om det for øyeblikket er i førsalgsfasen.

Kjøp: Gold Xiaomi Redmi Note 3 med 3 Gb RAM og 32 Gb lagringsplass (Geekvida)

Gearbest

Et annet sted hvor du kan kjøpe Xiaomi Redmi Note 3 er Gearbest. Gearbest har 32 Gb-versjonen av intern plass og 3 Gb RAM tilgjengelig for bare 196,91 euro, selv om du også kan velge den mer grunnleggende versjonen for 159,46 euro.

Bilde - Der hvor å kjøpe Xiaomi Redmi Note 3

Kjøp: Gold Xiaomi Redmi Note 3 med 2 Gb RAM og 2 Gb lagring (Gearbest)

Kjøp: Gold Xiaomi Redmi Note 3 med 3 Gb RAM og 32 Gb lagring (Gearbest)

Dette er noen av stedene hvor du kan kjøpe den nye Xiaomi Redmi Note 3. Selv om vi er sikre på at det er noen flere butikker å kjøpe den på nettet, viser vi deg her de mest kjente og med de beste prisene.

Vil du kjøpe Xiaomi Redmi Note 3?