Det beste bildet av Nexus 5 så langt

Det beste bildet av den nye Google Nexus 5

Vi gleder oss alle til å se hva Google har i vente for det nye Nexus 5. Så vidt vi vet er den allerede bygget av LG og er, som det ryktes, basert på LG G2. Vi vet ikke mye om enheten utover ryktene som vi allerede har fortalt deg. Vi vet at det vil være det første enheten som har Android 4.4 KitKat Og basert på de lekkede bildene vi har sett så langt ser det ut til å ha et ganske stort kameralins (sammenlignet med andre telefoner enn Lumia 1020).

Men så langt har vi jobbet med bilder med lav oppløsning, og lekket FCC-tegninger. Lekkasjene har vært gode nok til å inspirere et par uoffisielle gjengivelser av enheten, men vi hadde ikke sett et bilde av god kvalitet på selve enheten. Selv når noen “tilfeldigvis” forlot den på en bar dager før iPhone 5s lanserte, var det mulig å observere en flott detalj av terminalen. Nå har vi et nytt lekket bilde som er den desidert beste vi har sett. Dessverre gir ikke selve bildet mye mer informasjon enn vi allerede vet.

Det ser ut til at baksiden av den nye Nexus 5 Den har et utseende og gir en følelse veldig lik den som leveres av nye Nexus 7.

Ryktene som har vist seg på nettverket, sikrer at Nexus 5 vil ha en Qualcomm Snapdragon 800-prosessor, en 4,96-tommers skjerm med 1080p oppløsning, LTE-tilkobling. Det ser ut til at, selv om det ennå ikke er bekreftet, det nye Nexus 5 Det vil ha et kamera som vil plassere det som en av de beste terminalene i denne forbindelse som vi kan finne i første halvår av 2014.

Som vi allerede har fortalt deg det nye Nexus 5 Den blir presentert 14. oktober, selv om den spesifikke dagen den vil være tilgjengelig på Google Play eller i noen fysiske butikker eller internettbutikker ennå ikke er kjent.

Det som er klart er at det blir presentert når det blir presentert eller solgt på en hvilken som helst dag, er at hver dag flere brukere og potensielle kunder kjenner Google Nexus-serien. Hvis du ikke tenker på hvem som hadde en Nexus One (den første terminalen som lanserte Nexus-serien), og hvem som vil være den potensielle kjøperen av Google Nexus 5. Neste dag 14 vil vi etterlate mange tvil om Nexus 5