Android 10 para el Samsung Galaxy A40 ya está llegando

Det beste tilbudet på Samsung Galaxy A40 er nå tilgjengelig på Amazon: større rabatt siden lanseringen

For noen uker siden forlot vi deg den offisielle presentasjonen av Samsung Galaxy A40. Denne enheten traff markedet for å befeste Samsungs nye katalog for mellomtoner. Funksjonene er gjennomsnittlige, og prisen er i forhold til andre Samsung-enheter fra tidligere år. I noen dager kan du kjøpe til en pris av 249 euro. Ved å bla gjennom Amazon har vi funnet et veldig saftig tilbud til Samsung Galaxy A40 for brukere som leter etter et mellomtoner. Hvis Xiaomi ikke overbeviser deg og du vil velge et mer tradisjonelt merke, er du i dag heldig.

Du trenger ikke å bruke 300 eller 400 euro på en Samsung mellomklasse. Selskapet har endret prispolitikk de siste månedene og en av dens mest interessante enheter kan kjøpes akkurat nå for litt over 300 euro. Vi snakker om Galaxy A50, en mellomtoner med noen avanserte funksjoner.

Kjøp Samsung Galaxy A40 til den laveste prisen på Internett

For øyeblikket er det veldig interessante enheter i mellomområdet, enda mer enn denne Galaxy A40, selv om det fortsatt er et veldig gyldig alternativ nå som det har falt i pris. Det er en smarttelefon med skjerm 5,9-tommers AMOLED i FullHD-oppløsning+. Den har en prosessor Exynos 7904 inni og 4 GB RAM. PVPr til denne Galaxy A40 er 249 euro, men i dag kan du få den billigere.

Akkurat nå kan du kjøpe Samsung Galaxy A40 for bare 209 euro på Amazon. Det er den laveste prisen som denne terminalen har presentert siden lanseringen, som akkumulerer en rabatt på 40 euro. Det er en veldig interessant figur for denne typen enheter med en justert pris, så ikke gå glipp av muligheten hvis du var bak denne terminalen. Prisen på 209 euro opprettholdes i de svarte og blå modellene. Dessverre markerer koraller PVPr på 249 euro.

Det er en helt ny enhet, med 2 års garanti og offisiell Amazon-support. Frakt administreres av selve plattformen, slik at du vil glede deg over raskere og tryggere frakt. Hvis du var på utkikk etter en mellomtoner-mobil for rundt 200 euro, kan dette være et sterkt anbefalt alternativ for den nye epoken av Samsung i mellomtonen.