contadores Skip to content

Det er allerede flere brukere med iOS 7 enn med iOS 6

Det er allerede flere brukere med iOS 7 enn med iOS 6, ifølge en studie

Det er bare 3 dager siden at Apple ga ut iOS 7, og det ser ut til at brukerne gledet seg til det. Adopsjonsfrekvensen for Apples nylige mobile operativsystem har, overraskende nok, oppnådd imponerende tall. Så mye at det er allerede flere brukere med iOS 7 installert på mobilen enn brukere som fortsetter å bruke iOS 6.

ios-7

Selskapet Mixpanel Trends overvåker antall brukere som har iOS 7 installert på enhetene sine, de som har iOS 6 og de som har en versjon før iOS 6. I følge resultatene deres, enhetene som for tiden kjører den syvende iterasjonen av Apples mobile operativsystem har økt jevnlig siden onsdag. Faktisk, kort tid etter lanseringen, hadde adopsjonsfrekvensen for iOS 7 allerede overgått adopsjonsfrekvensen for Jelly Bean, den siste Android-oppdateringen som Google ga ut for flere måneder siden.

Brukernes bruk av iOS 7 går fra styrke til styrke

På dette tidspunktet har antallet brukere som har iOS 7 installert på enheten sin, overskredet de som har iOS 6.

implementerings-ios-7-mixpanel

Som du ser i grafen, i skrivende stund denne artikkelen antall brukere med iOS 7 installert sto allerede for 50,68% av enhetene, sammenlignet med 45,41% av iOS 6. Bare 3,91% har en eldre versjon installert enn iOS 6.

Du vet allerede at iOS 7 er tilgjengelig som en oppdatering via OTA, så å installere denne versjonen er enklere enn noen gang. De fleste Apple-enheter er kompatible med systemet, og bare den første generasjonen iPad og iPhone 3GS og eldre blir utelatt.

ios-7

Vi har imidlertid allerede ved noen anledninger kommentert at til tross for at Apple hevder at iOS 7 er kompatibel med eldre enheter (iPhone 4 og iPad 2), er det praktisk å vente på at det blir utført ytelsestester for å se om det virkelig er verdt å installere den nyeste versjonen av operativsystemet på disse enhetene, eller om det tvert imot bare vil gi oss problemer. På et personlig nivå kan jeg fortelle deg det Jeg har installert iOS 7 på min iPad 2, og det fungerer perfekt. Det er en liten slepebåt i en overgang, men ingenting som plager.

IPhone 4, som de kommenterer AppAdvice, ser ut til å være en annen historie. Jeg har ikke vært i stand til å teste det personlig, men jeg kjenner til tilfeller som har installert det, og det ser ut til at enhetens ytelse har blitt alvorlig svekket.

ios-7

Hva tror du? Har du oppdatert til iOS 7? I så fall vil vi at du forteller oss hvilken enhet du bruker, og hvis du har lagt merke til ytelsesproblemer når du oppdaterer.