Det er allerede kø for å kjøpe antagelser, nye iPhone 5S og iPhone 5C

Det er allerede kø for å kjøpe antagelser, nye iPhone 5S og iPhone 5C

Det er allerede folk som står i kø i Apple Store i New York og venter på den nye iPhone

Det er fortsatt noen dager før neste Apple-keynote begynner der den nye iPhone 5S og iPhone 5C forventes å bli presentert, og det er allerede folk som står i kø i Apple Store på Fifth Avenue i New York.

De har ingen garanti for at Apple faktisk vil kunngjøre øyeblikkelig tilgjengelighet av smarttelefoner og det er rykter om at de kunne nå butikker 20. septemberDet vil si bare 2 uker etter at disse menneskene sto i kø på Apple-butikken.

De er klar over dette og sier at det er vanlig at Apple lanseres på fredager, fordi de vet godt hva de utsetter seg for og ønsker å vente hele tiden.

Tilsynelatende har de gått for å stå på linje med noen campingstoler, soveposer, en luftfukter, et solcellepanel for å generere energi til dingsene deres, en AirPort for å ha en internettforbindelse og en “dykkerpose” til, i tilfelle La det regne, hold alle dine elektroniske enheter i vesken og hold dem beskyttet.

I løpet av de neste dagene forventes det ikke noe regn i New York City, så hvis prognosene blir oppfylt, vil de være heldige som kan bruke så mye tid på gatene i Manhattan uten å få en god “dusj”, som de påpeker fra Venturebeat.

Apple forventet å lansere iPhone 5S og iPhone 5C 20. september

Kø foran Apple-butikker før større lanseringer er vanligst. De har blitt produsert i mange år, og alt ser ut til å indikere at vi vil fortsette å se dem i lang tid.

cola-apple-store-iphone

Blant de faste i disse køene er en person som er like viktig for Apple som Steve Wozniak. Woz foretrekker å stå i kø og leve øyeblikket med lansering av et nytt produkt sammen med andre følgere av merkevaren. Det er tydelig at Apples grunnlegger Jeg kunne hente telefonen og få enheten på en annen måteMen han er annerledes og foretrekker atmosfæren i disse køene og tilbringer tid med andre følgere av selskapet.

Selvfølgelig galskapen for den antatte nye iPhone har allerede begynt. Det er veldig mulig at det på dette tidspunktet allerede er kø foran andre Apple-butikker og sikkert i løpet av de neste dagene vil køene fortsette å vokse.

Vil du stå foran en Apple Store? Har du planer om å kjøpe noen av de nye smpartphones som Apple angivelig vil presentere 10. september?

Som ved andre anledninger, fra iPadizate vil vi lage en Fullstendig overvåking av presentasjonshendelsen til den nye iPhone. Vil du bli med oss? Vil du følge ham med oss? Her har du all informasjon om hvordan du gjør det. Vi vil vente på deg!