contadores Skip to content

Det er de som sier at de har iOS 13 installert på sin iPhone, og denne fangsten ville demonstrere det

Vi er veldig få timer etter den offisielle presentasjonen av iOS 13, Apple har planlagt sin første WWDC 19-hovednotat for neste mandag klokken 19:00 i Spania. I tillegg til iOS 13, vil Apple introdusere mange flere programvarerelaterte nyheter i denne hovednotatet.

Til tross for at det fortsatt har noen dager å se det, er det imidlertid de som sier det du har allerede iOS 13 installert på din iPhone og han har delt et skjermbilde som skulle demonstrere dem, og du kan også se den ryktet mørke modus som vi alle drømmer om og som vi allerede har sett lekkede bilder med.

Hvordan er det mulig å ha iOS 13 installert?

Bildet har blitt delt i en Instagram-historie, og en Twitter-bruker har delt et skjermbilde som sier at det er det enhver Apple-arbeider med tilgang til iOS 13-betas.

Som du ser på bildet, er den mørke modusen dominerende og fangsten tilhører delen av programvareoppdateringen. I tilfelle av en eplearbeider, er det veldig sannsynlig at det er et ekte bilde.

Noen må test operativsystemet før det startes Og Apple vil ha mange arbeidere som leter etter feil og fikser problemer. Vi er imidlertid ganske sikre på at Apple ikke lar denne typen informasjon deles.

Ikke mye mer er kjent på bildet eller på brukeren som har delt det slik at vi bare kan vente noen dager til og sjekke om det er sant eller usant.

Om litt over 4 dager vil vi kjenne iOS 13, og uansett om dette bildet er sant eller ikke, snart vil vi kunne teste det på vår iPhone eller iPad takket være betas som Apple vanligvis publiserer når arrangementet er over. Så snart som mulig viser vi deg a veiledning for å installere iOS 13 på enheten din.