Det er hvor enkelt det er å få låsekoden til iPhone-en din

Midt i debatten om ansiktsgjenkjenning er en god erstatning for teknologi for fingeravtrykkgjenkjenning, har det dukket opp et nytt problem. Denne gangen, en som gjør oss mer mistenksomme overfor passord, om mulig. Det er sant, hvis vi vet hvordan vi skal lage sterke nok passord, og vi ikke lure av cyberkriminelle, kan det fremdeles være den sikreste metoden for mange av oss. Men, det blir stadig vanskeligere å holde seg trygge.

Som noen av dere kanskje vet, er phishing noe som skjer kontinuerlig på nettet. For de som ikke er kjent med begrepet, er phishing, i et nøtteskall, handlingen om å etterligne nettstedene til visse selskaper for å skaffe forskjellige data. Liker passordet ditt, for eksempel. Spørsmålet er, hva de er vanligvis ganske enkle å få øye påMen disse sakene som vi viser deg i dag, er spesielt “gode” for det vi er vant til.

Hackere vil ha tilgang til iCloud-kontoen din

Sikkerhetsforsker Feliz Krause har publisert en rapport som viser hvor enkelt det er for utviklere å lage et vindu som ligner det enheten viser oss når den vil bekrefte iCloud-passordet vårt. Tilsynelatende, å lure brukeren er ikke spesielt komplisert ved å bruke et varsel fra en tredjepartsapp. Brukeren, som er vant til Apple, ville legge inn passordet sitt uten å tenke på, og ville overlate det til å være på en brett til hackere.

Imidlertid er det noen triks som vil gi oss beskjed om det er en falsk varsling eller ikke. OG Vi anbefaler at du lærer dem utenat for å unngå mulig misnøye. Først av alt kan du lukke varselet og gå til Innstillinger-appen for å finne ut om systemet virkelig ba om passordet eller om det var en falsk advarsel. Du kan også trykke på startknappen, og hvis varselet er lukket, var det et “phishing” -forsøk. Det er ikke for komplisert å holde nøklene våre trygge, men du må alltid være forsiktig så du ikke faller i feller som denne. Kanskje lar iPhone X oss glemme dem en gang for alle.

Og du, har du opplevd en situasjon som ligner på dette? Har passordene dine noen gang blitt stjålet?

via | Formue