Det er lekket bilde av en antatt Samsung-terminal med Tizen

Det er lekket bilde av påstått Samsung ender med Tizen

Det har vært på et koreansk nettsted der bildet av hva som ville være den første Samsung-terminalen som vil bli solgt utstyrt med operativsystemet har dukket opp Tizen. Denne terminalen vil ha kodenavnet ZEQ9000, som plasserer den bak andre Tizen-terminaler med kodenavn SMZ9000 og SMZ9005, vil det kommersielle navnet på denne nye terminalen være Zeke ifølge en kilde nær Samsung.

Vi kan ikke garantere at denne lekkasjen er pålitelig eller ikke, men utformingen av terminalen som vises på bildet er ikke så fantasifull, noe som gir et poeng av realisme til denne lekkasjen. Når det gjelder operativsystemet, viser skjermen en stil som er veldig lik bildene som ble lekket i desember fra Tizen 2.1, varslingslinjen og den symmetriske og rektangulære formen på skjermen gjenstår fra disse lekkasjene. –

Noen spesifikasjoner har også blitt filtrert, vil skjermen være 4,8 tommer og FullHD-oppløsning og en prosessor Qualcomm Snapdragon ved 2´3 GHz, ville den endelige størrelsen på terminalen være litt mindre enn den nåværende Samsung Galaxy S4.

Kanskje blir denne informasjonen bekreftet i løpet av det neste MWC of Barcelona neste måned, det som virker sikkert, er at Samsung ikke vil ta for å markedsføre en terminal med sitt eget operativsystem.