Det er mulig at du med din iPhone og iOS 13 kan skanne IDen din, i Tyskland kan det gjøres

Det er mulig at du med din iPhone og iOS 13 kan skanne IDen din, i Tyskland kan det gjøres

iOS 13 er en stor endring i mange aspekter, og selv om vi ikke vil merke en tydelig designforskjell, bortsett fra den mørke modusen, er det mange små innovasjoner som vil gjøre vår dag til dag mye mer behagelig. Blant de mer enn 100 skjulte funksjonene til iOS 13 er det en som kan være veldig nyttig for brukere: muligheten for å bruke NFC til mer enn bare å betale med Apple Pay.

Vi har allerede viet en artikkel for å kommentere alle nyhetene om at Garcia ville ankomme åpningen av NFC i iOS 13, men det ser ut til at en av dem er mer interessant enn normalt for myndighetene i forskjellige land. Takk til iOS 13 kan du skanne identitetsdokument eller pass takk til NFC-leseren på din iPhone.

NFC åpnes i iOS 13

Inntil nå ble det kjent at både Storbritannias og japanske myndigheter hadde vært i kontakt med Apple for å åpne NFC-en til iPhone for visse applikasjoner. Nå vet vi det denne funksjonen vil være åpen for utviklere med iOS 13 Og den tyske regjeringen har også bekreftet at de jobber med det.

I følge rapporter fra Macerkopf har den tyske regjeringen gledet seg over dette skrittet tatt av Apple:

Det føderale innenriksdepartementet ønsker dette viktige trinnet velkommen. Dette vil snart gjøre det mulig for brukere av Apples mobile enheter å dra nytte av digitale regjeringsapplikasjoner som ID, ePass og eVisum som personlig sjekk på internasjonale flyplasser. Tyskland og mange andre stater har vært i kontakt med Apple i lang tid

Det er absolutt et stort skritt fremover som vil tillate visse offisielle søknader fra regjeringer la innbyggerne identifisere seg mye lettere. Forhåpentligvis når denne typen apper også til flere land som Spania.