IMbox, el "WhatsApp" de utilizará la Policía

Det er nå mulig å sitere meldinger på WhatsApp

Vi har allerede muligheten for sitat en melding på WhatsApp, slik at en samtale kan få sammenheng. Hvis du har fortalt oss noe for lenge siden, og vi ønsker å svare nå, vil det ved avtalen være mulig for oss å knytte den originale meldingen til svaret, slik at helheten gir full mening for samtalepartneren vår.

Muligheten for å sitere på WhatsApp fungerer i versjon 2.16.118 av Android-appen, som er en testversjon. Men det er mulig det også blir aktivert på WhatsApp 2.16.116 eller 117. Vi viser til å kunne avtale, for å motta dem vil en eldre versjon være tilstrekkelig. I alle fall fungerer den nye funksjonen allerede perfekt, så den ville være klar til å nå publikum.

WhatsApp 2.16.7.1 for iOS vil støtte animerte GIF-er

Vi må bare beholde tappet på en melding, og en serie ikoner vises i det øvre området. Den første av dem (den buede pilen) er den som lar oss sitere meldingen som vi vil nevne i samtalen:

Bilde - Det er nå mulig å sitere meldinger på WhatsApp

Når dette er gjort, vår avtale vises i WhatsApp-samtalen, vises den som en tekstboks med forrige melding. Her er et bilde som viser hvordan denne nye funksjonaliteten ser ut:

Bilde - Det er nå mulig å sitere meldinger på WhatsApp

Fargen på avtalen er den som samtalepartneren vår har i samtalen. For nå, WhatsApp-meldingsavtaler De fungerer i testversjoner, men antagelig vil det ikke ta lang tid å nå stabile apputgaver.

Videre spekuleres det i at denne funksjonen kan aktiveres uten å oppdatere programmet, noe som bare vil avhenge av utviklerenes beslutning om å autorisere den. Selvfølgelig er det en nyhet som kan være nyttig i grupper med mange meldinger.

I tillegg må vi glemme at WhatsApp forbereder nye emojier og at det også fungerer på gruppeinvitasjoner gjennom lenker. Hvis du vil prøve å aktivere avtaler på WhatsApp, overlater vi instruksjonene for å bli med i prøveversjonen av programmet på Google Play:

Last ned WhastApp beta for Android

nedlasting

Hva synes du om de nye meldingsavtalene på WhatsApp? Synes du de er nyttige, eller tror du at de ikke vil bli brukt spesielt av brukere?

Å hacke WhatsApp er mulig på få minutter