contadores Skip to content

Det er så raskt iOS 12 fungerer på en iPhone 5s fra 2013

Det ble allerede kunngjort av Apple i løpet av sin første WWDC-keynote i 2018, iOS 12 vil gi høyere ytelse og mye mer stabilitet til det mobile operativsystemet for iPhone og iPad. Og slik ser det ut til at en Reddit-bruker har delt en nysgjerrig video der vi ser en iPhone 5s som kjører iOS 12 som en sjarm.

I følge Apple klarte teamet av programvareingeniører doble ytelsen til enhetene dine med iOS 12 Sammenlignet med iOS 11. Selskapet ønsket å fokusere på å forbedre stabiliteten i stedet for å trekke ut titalls og dusinvis av nye funksjoner. Selv om det uansett var mange nye funksjoner i iOS 12, og noen av dem veldig interessante.

Etter kontroversen med nedgangen i operativsystemet i iOS 11, Den primære bekymringen for iOS-brukere ligger i både batterilevetid og systemstabilitet.. Det vil si mer batteri og mindre etterslep. Har Apple holdt ordet? Alt ser ut til å indikere ja.

Det kan interessere deg | 9 kreative måter å dra nytte av din gamle iPhone

iOS 12 tilbyr høy ytelse på enheter som iPhone 5s

Apple lanserte sin iPhone 5s til markedet i 2013, den første enheten som har Touch ID-funksjonalitet på hjemmeknappen. Men den gang, hvem vil si at denne modellen ville overleve den planlagte foreldelsen fem år senere?

Det er riktig, iPhone 5s er ikke bare kompatibel med iOS 12, men også fungerer bedre enn noen gang. Bedre, faktisk, enn i iOS 11. Tror du ikke det? Se se!

Oh wow iOS 12 er raskt !!! Husk, dette er iphone 5s !!! fra r / ios

I videobildene er det perfekt verdsatt hvordan iPhone 5s har god ytelse med iOS 12 installert. Forhåpentligvis gjenspeiles denne ytelsesforbedringen også i batterilevetiden.

Spor | Reddit