contadores Skip to content

Det fornyede Siri-ikonet i iOS 11 kan være den nye virtuelle Hjem-knappen på iPhone 8

Siri

IOS 11-presentasjonen på Apples WWDC ga oss noen ledetråder om hvordan iPhone 8 vil se ut. For eksempel, Fornyelse av Siris UI-design kan bekrefte rykter om tiårsdagen iPhone-utseende.

Det spekuleres i at Apple i år, med lanseringen av iPhone 8, Apple endret designen på smarttelefonen dramatisk. I prinsippet ville terminalen ha et 5,8-tommers OLED Infinity-skjerm fra kant til kant uten sidekanter. Det har også gått rykter om at spesialutgaven iPhone ikke ville ha en fysisk Hjem-knapp.

Samsung har i mellomtiden også endret utformingen av sin Galaxy S8 ved å fjerne den fysiske startknappen og gi en spektakulær Infinity-skjerm til brukerne.

Blir Siri den nye Hjem-knappen?

Siri mottok alle slags nyheter både på designnivå og programvarenivå. Nå har Apples virtuelle assistent, i iOS 11, et fargerikt animert ikon som er underlig samme form og størrelse som Hjem-knappen. I tillegg er den plassert på samme sted.

Siri

Vi kan ikke vite med sikkerhet om Apple vil bruke Siri som den nye virtuelle Hjem-knappen. Hjem-knappen for iPhone brukes ofte for Touch ID-funksjonalitet og for å veksle mellom applikasjoner. Men iOS 11 har en ny metode for å endre og lukke applikasjoner (App Switcher) og flere berøringsbevegelser.

Men det kan være forvirring og noen komplikasjoner hvis det var tilfelle. Hvordan kan vi for eksempel skille mellom å bruke Hjem-knappfunksjonene og Siri-aktivering?

Apple iPhone 8

Vær det som det kan, Apples iPhone 8 fra 2017 kunne endre spillereglene fullstendig, slik at Siri kan ta kontroll over alle handlingene til enheten vår, noe som noen drømte om. Selv om jeg tviler på at dette er tilfelle, siden teknologien til virtuelle assistenter ennå ikke er så avansert.

Kilde | Uavhengig