Det første bildet av Samsung Galaxy S4 Zoom er filtrert

Vi har nettopp møtt versjonene av Samsung Galaxy S4 mini, miniversjonen, og Samsung Galaxy S4 Active, vanntett og støvtett, nå får vi de første bildene av Samsung Galaxy S4 Zoom, versjonen av Samsung Galaxy S4 med kamera med optisk zoom. Dette er det siste medlemmet av denne S4-familien, og som til nå ikke visste vi flere detaljer, men SamMobile har nettopp fått et bilde, der det fremtredende kameraet og nye data kan sees slik at vi kan bli bedre kjent med ham.

Lekkasje av Samsung Galaxy S4 Zoom

Med det som er klart for oss, er at mer enn en mobil er det en hybrid mellom mobil og digitalt kamera, gitt kameraets størrelse og design, inkluderer det også en for å utføre lukkerfunksjonene, praktisk talt som et kamera, med forskjellige trykknivåer, et svakere å fokusere og ett sterkere for å ta bildet.

Samsung Galaxy S4 Zoom avduket funksjoner

  • 4,3-tommers skjerm, qHD-oppløsning og 960 x 540 piksler.
  • 1,6 GHz Snapdragon 400 dual-core prosessor.
  • 8 GB internt minne utvidbart opp til 64 via MicroSD.
  • Android 4.2.2 Jelly Bean-operativsystem med TouchWiz-tilpasning.
  • Bakkamera med 16x sensor og optisk zoom.

Foreløpig er det ikke avslørt flere data om Samsung Galaxy S4 Zoom, men ut fra det lille vi har klart å bekrefte i egenskapene (selvfølgelig å forlate kameraet og dets zoom til side), ligner de nær Samsung Galaxy S4 Mini .

Pris og lansering av Samsung Galaxy S4 Zoom

Vi vet ikke noe om prisen, men den kan bli i salg i juli, Samsung har ennå ikke ønsket å avsløre så mye data, det sparer “noe” for arrangementet de har 20. juni der alle dataene til alle de nye terminalene deres vil bli avslørt, selv om på trinn de går, jeg vet ikke om de kan redde noe.