contadores Skip to content

Det hemmelige ikonet til iOS 11.3 for å beskytte personvernet vårt

Apple har implementert et nytt ikon basert på personvern og “antifiske” i iOS 11.3-versjonen av sitt mobile operativsystem for iPhone, iPad og iPad. I tillegg er dette hemmelige ikonet også tilgjengelig i macOS High Sierra 10.13.4.

Men i tillegg til å beskytte brukernes personvern, har dette nye og mystiske hemmelige ikonet en annen interessant nysgjerrighet …

Eksistensen av dette personvernikonet kom fram tidligere denne uken, da Apple ga ut sin første beta-versjon av iOS 11.3 og brukerne begynte å beskrive funksjonaliteten, hvordan den fungerer og hvilke fordeler den gir.

Det kan interessere deg | De 11 nyhetene med iOS 11.3 som du ikke kan gå glipp av

Hva er det nye hemmelige iOS 11.3-ikonet for?

Funksjonaliteten er spesielt utviklet for å kjempe mot “phishing” når Apple offisielt ber om konfidensiell informasjon eller påloggingsinformasjon.

Men hva er “phising”? Det er et datategn som beskriver identitetstyveri på Internett. I denne typen angrep blir det gjort forsøk Anskaffe konfidensiell informasjon om et offer ulovlig eller uredelig. Vi må være veldig nøye med disse tingene i disse tider, husk at vår iPhone inneholder veldig sensitive private data som fotografier, videoer, kredittkort, passord og en lang osv.

IOS 11.3-personvernikonet er ikke bare en enkel logo for to personer som håndhilser. Som vi nevnte tidligere, har den en veldig veldig nysgjerrig detalj … Midt på ikonet kan du også se et smilende ansikt, skapt av silhuetten til de to menneskene som håndhilser.

Det kan interessere deg | iOS 11.3 vil ha en funksjon som kan redde livet ditt

Det er ikke første gang Apple har hatt det gøy med å lage logoer og ikoner. Finder-appikonet har også et lykkelig ansikt. Det har også vært mye kontrovers med noen av iOS-emojiene, for eksempel hamburgeren eller fersken.

Kilde | iDropNews