Det kan bli en virkelig suksess: Call of Duty Mobile overstiger 10 millioner forhåndsregistrerte spillere

Mobilspill fortsetter sin spesielle boom. Det handler ikke lenger bare om å lage franchiser som er spesielt designet for mobiltelefoner, men også om ta med de mest vellykkede på de viktigste plattformene fra stasjonære datamaskiner eller bærbare datamaskiner til de eneste skjermene vi tar overalt, enten gjennom spill i skyen eller gjennom spesifikke tilpasninger. Blant de sistnevnte finner vi den sentrale skytteren, som nå vil komme ut med sin mobile versjon av de asiatiske grensene.

Call of Duty Mobile er det mest bærbare avdraget i den mest suksessrike skytefranchisen i hele spillhistorien. Sammen med Tencent Games, som også er ansvarlig for å bringe PUBG til mobiler, blant mange andre spill, vil Activision endelig bringe vår iPhone og iPad en opplevelse verdig FPS-sjangeren. Vi vil ikke kunne glede oss over den samme opplevelsen som på PC og konsoller, men vi vil ha muligheten til å glede oss over et spill som vil gjøre det rettferdig.

For noen måneder siden ble spillet utgitt i Asia under navnet Call of Duty: Legends of War, men Det var først i mars da vi visste at han endelig skulle ankomme Europa og Amerika. For å lansere jevnere og redusere potensielle ulemper, startet Activision en tidlig registreringsprosess på sin offisielle hjemmeside. Nå informerer våre andre Alpha Beta-spillere om at mer enn 10 millioner spillere har uttrykt interesse, og presenterer spillet som en mulig fremtidig suksess.

Det kan interessere deg | Call of Duty retter seg mot Fortnite med sitt svært etterlengtede iPhone- og iPad-spill

Foreløpig må vi vente litt lenger for å kunne forlate øynene (og fingrene) i den nye Call of Duty Mobile, ja, vil du være registrert på deres hjemmeside å ha muligheten til å få eksklusive gjenstander og tilgang til tidlige tester. Og prøv å ha refleksene dine klare for når tiden er inne for å komme inn i denne nye kampen.