Det klassiske Castlevania: Symphony of the Night-spillet på PS1 kommer som en overraskelse for iOS og Android

Castlevania: Symphony of the Night

I går kom spenningen med den nye mørke modusen til WhatsApp, men i dag har nostalgi kommet til AppStore fra hånden til et av de mest legendariske spillene i Castlevania-sagaen. Konami har overrasket alle fansen til disse nattkampene Og den har solgt til $ 2,99 dollar denne klassikeren som allerede er godt tilpasset for sitt spill på smarttelefoner.

Castlevania: Symphony of the Night

Spillet nummer 13 i serien og det første som ble utgitt for PlayStation-konsollen i sin første versjon. Castlevania: Symphony of the Night ble et av de mest populære spillene på den tiden på grunn av det nye spillsystemet som blandet RPG og plattformene.

2D-grafikken og fortsettelsen av Castlevania: Dracula X-historien gjorde at spillerne hele tiden søkte etter fullfør den mytiske 200,6% av kartet få gjenstandene og ferdighetene som er nødvendige for å få det. Til slutt ble spillerne møtt med en utfordring og en unik vanskelighetsgrad i datidens spill.

Castlevania: Symphony of the Night ios

Castlevania på AppStore

Overraskende har Konami gjort dette spillet tilgjengelig for smarttelefonbrukere fullstendig og med alle sine originale elementer.

Det ikoniske spillet fra den elskede Castlevania-serien kommer endelig til mobil. Denne direkte porten i det klassiske konsoll-action-rollespillet lar deg hoppe, løpe og krysse Draculas enorme slott som Alucard mens du møter et unikt utvalg av fiender og karakterer underveis. Gjenoppdag verdenen av Castlevania med et av sine originale innovative spill og anerkjent musikk og grafikk.

Castlevania: Symphony of the Night-kartet

Castlevania: Symphony of the Night er kompatibel med kontrollerDu kan låse opp de forskjellige prestasjonene gjennom spillet, og det er tilgjengelig for iOS og Android på 6 språk: engelsk, spansk, tysk, fransk, italiensk og japansk.

Det ble nylig kunngjort at Missile Command kom til AppStore, nå Castlevania: Symphony of the Night blir med i retrospillkategorien, og tilføyer flere leveranser til bred kategori av tidligere og anerkjente spill.