Det legendariske Street Fighter-spillet kommer til din iPhone med Augmented Reality

Hvem har aldri drømt om å se en Hadouken av Ryu eller Ken i det virkelige liv? Vel, med den nye versjonen av Street Fighter II vil vi være nærmere å kunne gjøre det.

Ryu, Ken, Dhalsim, Chun-Li, Honda og resten av karakterene fra Camcoms Street Fighter-saga vil ankomme på skjermene på iPhone og iPad med en overraskende tittel. Den nye Street Fighter blir det kompatibel med ARKit og augmented reality.

Street Fighter II vil vende tilbake til den virkelige verden med Apples utvidede virkelighet, og resultatene er helt fantastiske. Det er allerede en demovideo av hvordan spillet vil være, og du kan ikke gå glipp av det. Det er supergøy!

Det kan interessere deg | Topp 10 kampspill for iPad og iPhone

Street Fighter II med forsterket virkelighet

I videoen som vi legger ved under, vil du se hvordan en utvikler har klart å gjenopplive det klassiske kampspillet for å vise oss forskjellige karakterer i moro flerspiller-kamper.

Selv om fysikken i denne utvidede virkeligheten Street Fighter II er noe treg, grafikken er ganske bra utført. Når vi ser på kontrollene, ser vi et tverrhode i nedre venstre hjørne og tre handlingsknapper i nedre høyre hjørne.

Karakterenes bevegelser er veldig godt designet, til og med skyggene er lagt til med riktig retning med hensyn til Sola. Hva mer er det, under kampen, som spiller kan du bevege deg rundt karakterene med full frihet for å få et 3D-perspektiv av slaget.

Det kan interessere deg | Bla gjennom Google Maps som om du var Super Mario Bros

Utvikleren av dette fantastiske augmented reality-spillet har til og med lagt til den spesielle bonusskjermen der Street Fighter-karakterer må ødelegge en bil. Det kan ikke være morsommere.

Augmented reality-teknologi fortsetter å vokse og nostalgi for spill som dette vil fange oppmerksomheten til mange mennesker, som det allerede skjedde med Pokémon GO. Det ser ut til at de ikke vil være de eneste klassikerne som kommer med augmented reality i våre liv … Hva synes du om dette nye Street Fighter-spillet med augmented reality?

Spor | Cult of Mac

Tabla de contenidos