Det neste partiet av iOS-enheter kan presentere en 128 GB-modell

Kommer ikke 64 GB med maksimal kapasitet på nåværende iOS-enheter? Da kan du være interessert i denne retweeten som han har laget iH8sn0wHacker for noen øyeblikk siden. Hackeren indikerer at det er en sjanse for å se 128 GB-enheter i løpet av en nærm fremtid, basert på en ny partisjonsnøkkel som er funnet i den nyeste betaen av iOS 6.1.

128 GB iOS-enheter? De er kanskje ikke så langt

Hvis vi undersøker problemet og får den nyeste betaen av iOS 6.1 og sammenligner den med verdien “SystemPartitionPadding” av firmware til iOS 6.0, er det klart hvilken som viser til @iNeal, original forfatter av tweeten.

Selv om dette ikke betyr noe sikkert, viser det absolutt at Apple kanskje seriøst vurderer å tilby 128 GB-kapasiteten på sine iOS-enheter snart.

Her er et par skjermbilder som sammenligner verdiene til iOS 6.1 beta-nøklene og den offentlige firmware for iOS 6.0:

iOS 6.1

iOS 6.0

Se på feltet merket SystemPartitionPadding. Som du kan se, har dette feltet en tilleggsnøkkel som ringer 128, som åpner muligheten for å vise 128 GB iOS-enheter.

Hva tror du? Vil du vurdere å bruke noen euro mer for å ha dobbelt så stor kapasitet som det vi for øyeblikket kan kjøpe? Er du 64 GB kort?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog