Det nye Apple Arcade-spillet har firkantbukser: SpongeBob: Patty Pursuit

svamp bob patty jakten

En ny rate kommer til Apple Arcade-plattformen og er ikke noe mer og intet mindre enn et videospill med en av de mest ikoniske karakterene på TV. SpongeBob og vennene hans kommer direkte til skjermen på Apple-enhetene dine med et nytt eventyr.

Eple arkade

Apple Arcade har blitt en av de mest populære videospillplattformene blant Apple-brukere. Selskapet har virkelig forsøkt å bringe et bredt utvalg av spill i katalogen din slik at spillere kan finne den underholdningen de leter etter.

Betydningen av denne tjenesten er stor for Apple, så mye at det til og med går rykter om at den jobber med å lage en kontroller spesielt for Apple Arcade. Det er til og med spill som har debutert på denne plattformen, og på grunn av deres suksess har de hoppet til konsoller, som tilfellet er med disse to spillene.

Eple arkade

Bikinibunn til Apple Arcade

Nå er det på tide at en TV-karakter skal spille hovedrollen i sitt eget spill i Apple Arcade og på en utrolig måte.

SpongeBob: Pursuit of Crabburgers er Nickelodeons nye avbetaling for Apples flerspillplattform. Ankommer med store forventninger, og det er at fra fangstene i butikken kan vi skille at den er veldig godt laget.

“Det er problemer i Bikini-bunnen! Den onde “genialen” Sheldon J. Plankton har tegnet en plan for å stjele cangreburgerens hemmelige oppskrift. Denne gangen har han rekruttert søskenbarnene sine for å fange alle SpongeBobs venner! Spill med SpongeBob i det største og mest episke sidescrolleventyret noensinne sett i Bikini Bottom! Utforsk, ødelegg hindringer, og samle mynter og slikkepott for å hjelpe SpongeBob med å redde vennene sine, beseire Planktons minions og hente oppskriften. Vær oppmerksom i tilfelle du ser dine favorittinnbyggere i Bikini Bottom … Du vet aldri hvem du kan møte!

Svampebob Apple Arcade

I spillet tar vi rollen som SpongeBob og vi må møte forskjellige nivåer med gåter som hindrer fremgangen. For å overvinne dem må vi beseire Planktons minions ved å teste våre mentale evner og gjøre bruk av transformasjonen og deformasjonen av SpongeBob for å overvinne disse hindringene.

Spillet foregår i kjente Bikini Bottom-scenarier, og du kan begynne å spille det med Apple Arcade-abonnementet ditt.

For øyeblikket har en utmerket vurdering fremheve kommentarer som fremhever kontrollene, spillmodusen og alt det visuelle som SpongeBob tilbyr: The Hunt for the Crabburger

Tabla de contenidos