Det nye magiske tastaturet til iPad Pro koster mer enn en iPad 2019 og har alle disse funksjonene

MONTERINGSDETALJER Magic-Keyboard-del-iPad-Pro.png 18. mars 2020 106 KB 640 × 353 Edit Image URL https://t.ipadizate.es/2020/03/Magic-Keyboard-del-iPad-Pro. png Tittel Magic Keyboard iPad Pro Legend

Så langt i dag har Apple fanget oppmerksomheten fra teknologiverdenen med lanseringen av de rykte om nye MacBook Air-modellene og en fornyet 4. generasjons iPad Pro. Men dette har ikke vært alle kunngjøringer. Som det kan sees på den offisielle siden til de til det bitte eplet, har det også kommet nye tilbehør til forskjellige enheter, for eksempel en elegant og funksjonell tastatur for iPad.

Skriv inn IPad Pro Magic Keyboard overraskende for sin pris på 399 euro, Ingenting billig for denne typen tilbehør, og det koster til og med mer enn en iPad i 2019. Alt gir imidlertid litt mening når alle funksjonene blir grundig evaluert.

IPad Pro Magic Keyboard Funksjoner

Som beskrevet av Apple på det offisielle nettstedet, det ideelle tastaturet for å maksimere produktiviteten til den nylig utgitte iPad Pro. Blant hovedfunksjonene påpeker Apple sin komfort, takket være legge til en styreflate som lar deg dra nytte av de nye mulighetene som er tilgjengelige i iPadOS. I tillegg fremhever det egenskapene til designen med flytende støtte som er i stand til magnetisk å koble iPad Pro og justere vinkelen på skjermen etter forskjellige behov.

Selvfølgelig har dette tastaturet også inkorporert saksemekanisme at Apple har brakt tilbake i den nettopp utgitte MacBook Air, etter at sommerfuglmekanismen på firmaets siste datamaskiner sviktet.

Blant andre funksjoner som utfyller hverandre til fremheve estetikk og funksjonalitet tastatur Apple har inkludert:

  1. Standardbelagte bakgrunnsbelyste nøkler med 1 mm reisesaksmekanisme for komfortabel og rolig skriving.
  2. Design for multi-touch bevegelser og markør på iPadOS.
  3. Fin justering av visningsvinkelen på skjermen.
  4. USB-C-port for å lade iPad Pro, slik at enhetsporten kan brukes til annet tilbehør.
  5. Når den er brettet, konverteres den til en sak for å beskytte iPad Pro på begge sider.

Pris og tilgjengelighet på det nye Magic Keyboard for iPad Pro

Kjøp det magiske tastaturet

Som alle produktene som annonseres i dag fra Apple, kan Magic Keyboard nå reserveres fra det offisielle nettstedet og sendes fra 25. mars, som et alternativ til tiltakene som holder de fleste av Apple Stores stengt, før koronavirus-krisen.