Det nye utseendet til iOS 7 I følge Jony Ive: Black, White and Flat

Med en av de mest etterlengtede presentasjonene de siste årene rett rundt hjørnet, er det naturlige at noen kilder allerede har relevant informasjon om det. Ja, vi snakker om iOS 7 og det nye aspektet det vil ta i bruk fra hånden til Jonathan Ive.

Kilder har gitt en detaljert beskrivelse av hva brukere og utviklere kan forvente av den neste versjonen av iOS. For det første har disse kildene beskrevet iOS 7 som “sort, hvitt og flatt i alle deler“Refererer til fjerning av tunge strukturer allerede et nytt brukergrensesnitt basert på svarte og hvite farger.

Det sikrer også at Apple de siste månedene har designet grensesnittet flere ganger, så inntil iOS 7 offisielt er kunngjort på WWDC, kan utseendet endre seg mye fra det som er beskrevet av kilder.

Til tross for dette vil vi gjennomgå de grunnleggende elementene som i følge disse kildene er endret:

Slutten på tunge teksturer

Jony Ive, som alle gode elskere av minimalisme, viste allerede sin avsky over skeumorfista-aspektet som iOS hadde tatt i bruk. Ive sa at et programvaredesign som er fullpakket med fysiske metaforer, ikke eldes veldig bra med årene, og at til og med brukere kan bli forvirret av det forskjellige utseendet til de forskjellige iOS-applikasjonene.

Ives utfordring er nå gjøre iOS til et rent og gjennomsiktig operativsystem, som glasset og aluminiumene som produktene inneholder. Ifølge kilder er Apple-designer-guruen til stede i alle hjørner av den kommende iOS 7, og gir en samlende minimalisme men å holde alt som har gjort iOS til det det er i dag.

texturas-ios-7.jpg

Den nye låseskjermen

Med iOS 7 vil låseskjermen være annerledes enn vi var vant til til nå, men den vil fungere på samme måte. Linjen der klokkeslettet vises, vil ikke lenger være gjennomsiktig og gløder til å være helt svart og kjedelig. I tillegg vil stedet der vi skrev inn PIN-koden nå bli rundt, med svarte knapper og hvit tekst og rammer.

Varsler

I følge kilder vil fargen som brukes i det gjeldende varslingssenteret endre seg til mørkegrå / svart med hvit tekst. Men det kan også gi en av de mest etterspurte egenskapene: Snarveier til ofte brukte funksjoner som WiFi, flymodus eller Bluetooth.

konsept-iphone-6.jpg

Startskjerm

Som vi allerede har nevnt, vil ikoner med tunge strukturer som Game Center erstattes av en mye flatere og minimalistisk utseende, mister glansen og skyggene, men opprettholder det samme avrundede utseendet.

Det har også blitt ryktet at tastaturet vil lide denne effekten “minimalizerOg designen vil bruke en lysere grå, og dermed eliminere skyggelegging. Nettopp denne skyggen vil heller ikke være til stede i statuslinjen, siden den for øyeblikket endres avhengig av applikasjonen og skaffer seg gradientteksturer.

applikasjoner-ios-7.png

Omdesignede apper

For å passe inn i det nye utseendet til systemet, har de fleste Apple-appene blitt omgjort etter mønsteret: svart, hvitt og flatt. På denne måten ville Notes, Mail, Kalender og Kart-applikasjonene skaffet seg et mye mer ensartet utseende med en overvekt av hvite og flate strukturer.

Game Center vil, som forventet, bli frastjålet den karakteristiske grønne filten og integreres med utformingen av systemet. Ebøker vil også miste grensesnittet som simulerer en bokhylle i tre, og Safari kan introdusere klype-til-skjerm-funksjonen for å få tilgang til full visning av åpne faner.

Når det gjelder iTunes- og App Store-butikkene, vil designene deres endre seg til ren hvit og forlate det nåværende svarte temaet. Til slutt, FaceTime-appen vil være uavhengig igjen, etter forvirringen forårsaket blant forbrukerne.

Konseptet-ios-7-minimalist.png

Nye funksjoner

Selv om iOS 7 vil være preget av sin radikale designendring, antas det også at den kan inkludere nye funksjoner i forskjellige aspekter av systemet. En av dem er mulig integrasjon med Flickr og Vimeo, pluss bedre støtte for Maps og Siri-biler.

prioriteringer

Ifølge kilder prioriterer Apple-designere og ingeniører den nye versjonen av iOS for iPhone framfor iPad-en.

Utgivelsesdato

Som de siste ryktene indikerer og tar hensyn til politikken de siste årene, er det mest sannsynlig Apple slipper iOS 7 i høst sammen med ny maskinvare: iPhone 5, iPad 5 og iPad Mini 2.

Og så langt de forskjellige aspektene som iOS 7 ville fornye som brakt oss av gutta på 9to5Mac. Hva tror du? Vil du se en iOS 7 som dette?

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!