Det stemmer 1010! for iPhone og iPad, et vanedannende iOS-spill

Fra iPadizate leter vi alltid etter iPhone og iPad-spill som leserne våre kan like. Vi har testet hundrevis og hundrevis av spill, mange av dem har vist seg å være veldig vanedannende, men denne gangen har vi kommet over en som vi ikke kan slutte å spille … Det er 1010!, Muligens et av de mest vanedannende iOS-spillene.

Driften er virkelig enkel, i 1010! vi vil ha et panel på 10 x 10 ruter (som navnet antyder) der vi må plassere hver av brikkene som vises.

1010 2

Det er en slags perfekt kombinasjon mellom et puslespill og den mytiske Tetris. Vil du oppdage mer om 1010-spillet for iPhone og iPad?

1010 !: ubegrenset avhengighet på iOS

1010! Det er et ideelt spill å spille på iPhone mens vi venter på busstoppet eller mens vi legger oss på sofaen en stund, men det er så vanedannende at du må være veldig forsiktig, eller så kan du savne bussen! ?

Dette puslespillet fargerikt og minimalistisk snitt Det er veldig enkelt å lære å spille, morsomt å mestre, og da vi aldri vil bli lei av å gjenta, ekstremt vanedannende. Selv om det kanskje ikke er så vanedannende som den populære Agar.io. Hvordan spille 1010 !? Nederst på panelet vil forskjellige stykker vises med alle slags former. Målet vårt er enkelt: passe alle bitene sammen og slette så mange rader vi kan.

1010 3

Du kan ikke bare slette rader, men også kolonner, ved å gjøre det så får vi ekstra poengsum, moroa er virkelig kom over det og igjen.

Dette spillet for iPhone og iPad gir oss muligheten til leke og konkurrere med vennene våre ved å logge inn på Facebook. Men som alle gratis spill har den også noen ting vi ikke likte, som innsetting av irriterende reklamefilmer, selv om disse kan fjernes ved å aktivere flymodus på iPhone eller iPad.

1010 4

1010! Det er en slags oppdatering av den legendariske Tetris som har fungert, og veldig bra, i iOS App Store for iPhone og iPad. Har du allerede prøvd det? Hva synes du om dette spillet? Hva er din høyeste poengsum? Vil du klare å slå poenget vårt på 10 250 poeng?

Mer om iPadizate | De 10 mest vanedannende spillene i 2015

Del denne anmeldelsen med dine venner og familie gjennom sosiale nettverk som Twitter, Facebook eller Google+ gjennom knappene for sosial interaksjon som vises litt høyere i dette innlegget. Og husk at du også kan abonnere på YouTube-kanalen vår. Tusen takk!