Det ultimate trikset: lås opp iPhone-en din med stemmen din

iOS 14

Å finne nye triks for iPhone er ikke noe enkelt, praktisk talt alle oppdages, men i dag gir vi deg et nytt som, selv om det kanskje ikke er det mest nyttige i verden, Face ID eller Touch ID er raskere, vil tillate oss lås opp iPhone-en med stemmen vår. Og vi må innrømme at det er veldig kult å gjøre det.

Dette trikset kan utføres takket være tilgjengelighetsalternativer som vår iPhone inkluderer, eller vår iPad. Apple-enheter er de mest anbefalte for folk med forskjellige fysiske problemer, og takket være tilgjengelighetsalternativene kan de bruke iPhone eller iPad som alle andre.

Men disse alternativene kan brukes til mange andre ting. Den nye doble bakre berøringen av iOS 14 er en av de nye tilgjengelighetsfunksjonene som vi alle kan dra nytte av, og dette trikset som vi skal lære deg lar deg låse opp iPhone-en med den setningen du liker mest.

Et ukjent triks for de fleste

Juksekoder for iPhone er det mange, vi har publisert mer enn en samling av lite kjente triks. Selv om det alltid er brukere som kjenner dem, men det er millioner av mennesker med en iPhone som ikke gjør det, og de fortjener også å kjenne denne typen triks.

Tidligere denne måneden gikk en TikTok-video viral, mer enn 51 millioner mennesker hadde sett dette trikset. User @kaansanity fant et triks som lar deg dra nytte av Apples omfattende tilgjengelighetsfunksjoner lag en talekommando som vil låse opp iPhone-en din, og vi vil fortelle deg trinnene du må følge for å oppnå det.

 • Gå til Innstillinger> Tilgjengelighet> Talekontroll på din iPhone og aktiver den.
 • Gå nå til Tilpass kommandoer, klikk Egendefinert og Opprett ny kommando …
 • Skriv setningen du vil bruke for å låse opp iPhone, siden den bare fungerer på engelsk, er det bedre å sette individuelle ord eller uttrykk på dette språket.
 • Klikk på Handling og deretter på Kjør tilpasset gest.

Lås opp iPhone-stemmen

 • Nå må du simulere berøringen du ville gjøre på skjermen for å låse opp iPhone, inkludert å trykke på de nøyaktige punktene der tallene er for å sette låsekoden. Det er viktig at du følger trinnene godt og trykker på de nøyaktige punktene.
 • Det første du bør gjøre er å trykke på Skjul kontroller.
 • Nå, sveip opp bevegelsen fra bunnen, vent et par sekunder og klikk på stedene der låsekodenumrene dine ville være.

Lås opp iPhone-stemme 1

 • Vent et øyeblikk til kontrollene vises og trykk Lagre.
 • Gå tilbake og trykk på Lagre.
 • Nå kan du låse iPhone ved å si uttrykket du har angitt.
 • Sjekk at du har klikket på de riktige stedene, det kan ta flere forsøk på å få det.

Dette er et ganske fantastisk triks, vi hadde aldri trodd at det var mulig. Selv om det stemmer det det er mye tregere å låse opp iPhone på denne måten enn ved Face ID, Touch ID eller til og med å skrive inn koden. I tillegg vil iPhone lytte hele tiden, slik at den tapper mer batteri, og alle som kjenner uttrykket vil kunne få tilgang til den.