Det vil være tre Huawei P40-modeller: dette vil være forskjellene deres

De siste dagene har vi sett hvordan fremtiden flaggskip Huawei har blitt lekket i pressebilder, av høyere eller lavere kvalitet, men i bilder, tross alt. I morges har vi allerede fortalt deg om Huawei P40, spesielt om presentasjonsdatoen og et nytt bilde av denne telefonen. Vel, den gangen har vi ikke lagt merke til det, men Bildet som Evan Blass (evleaks) har lekket, tilsvarer en tredje modell av Huawei P40. Kanskje en P40 Pro Premium Edition?

Poenget er at dette hadde gått upåaktet hen ved første øyekast, men etter nøye analyse av bildene fra de tre modellene, er vi sikre på det. Som Samsung, Huawei lanserer tre versjoner av sin Huawei P40 i år. Den siste av dem vet vi ikke navnet ennå, men det er sannsynligvis noe slikt: Huawei P40, P40 Pro og P40 Pro Premium Edition. For noen dager siden hadde vi de første indikasjonene på dette.

Bare Huawei P40 Pro Premium Edition har x10 zoom og 5 kameraer

For de av dere som leser ofte for oss, høres den keramiske versjonen av Huawei P40 Pro sikkert kjent for deg. Det er noe Evan Blass allerede viste oss i en tweet. Bildet du delte i løpet av natten, tilsvarer den samme modellen, da vi bare kan se den i svart-hvitt versjon. Spørsmålet er at dette ikke er den eneste endringen, siden kameramodulen er forskjellig fra det vi så i går for Huawei P40 Pro, siden den har en ekstra sensor og noen flere detaljer som vil skille den fotografiske opplevelsen på denne telefonen.

Huawei P40 Pro Premium Edition

Huawei P40 Pro Premium Edition

Ryktene pekte allerede på et kamera med optisk x10-zoom for Huawei P40 Pro, og til og med i går fortalte vi deg hvordan kameraet ville fungere. Vel, tilsynelatende, vil bare være begrenset til toppversjonen av Huawei P40, som kan være P40 Premium Edition (hvis de selvfølgelig kaller det det). Her legger vi igjen et fotografi som sammenligner designet på Huawei P40 Pro som vi så i går med disse nye bildene av P40 Pro Premium Edition.

Huawei P40 Pro vs P40 Pro PE

Så ved første øyekast tenker vi kanskje at de er den samme telefonen, men hvis du ser, er plasseringen av LED-blitsen helt motsatt, i tillegg til denne modellen vil ha ett kamera til øverst til høyre. Hvis du tror det er her forskjellene ender, tar du feil. Vi viser deg under et forstørret bilde av kameramodulen til de to enhetene.

Kameraer av de tre Huawei P40

Venstre: P40 / Center: P40 Pro / Right: P40 Pro Premium Edition

Selv om den første er litt uskarp, kan vi se at den brennende åpningen til kameraene til Huawei P40 Pro vil svinge mellom f / 1.8 og f / 3.4, mens den av P40 Pro PE vil gjøre det mellom f / 1.8 og f / 4.0, men dette ikke den store forskjellen. Betydningen sees i brennvidden til kameraene. Dette forteller oss om et kamera er vidvinkel eller tele. I P40 Pro er det mellom 18 og 125 millimeter, som er fra vidvinkel til tele x5 (samme brennvidde som Huawei P30 Pro), mens du er i P40 Pro PE er mellom 18 og 240 millimeter, det vil si fra vidvinkel til telefoto x10 (i tillegg til forskjellen i størrelsen på dette kameraet). Derfor ville det ekstra kameraet ikke være overraskende at det var et andre tele med mindre forstørrelse, en x3 antagelig, for å kompensere for hoppet mellom hovedkameraet og x10 zoom.

Sannheten er at vi ikke forventet dette trekket av Huawei da vi lanserte tre forskjellige modeller av dets flaggskip for dette i 2020.