Dette ber vi om iOS 11

iOS 10

Apple kunngjorde offisielt at WWDC17 (2017 World Developer Conference) avholdes 5. juni. I nevnte tilfelle selskapet til det bitte eplet vil presentere iOS 11.

WWDC

Med mindre enn to måneder til den offisielle presentasjonen av iOS 11, knapt noen nyheter om den neste versjonen av Apples mobile operativsystem har blitt lekket. Vi vet bare at selskapet kunne introdusere en teatermodus, forbedringer av Siri og lite annet.

Men, uten tvil, en av de nyhetene som iOS-brukere flest forventer er Kontrollsentertilpasning. Et kontrollsenter som har fornyet utformingen av brukergrensesnittet i iOS 10, men som fremdeles har mye rom for forbedring.

Kontroll senter

Tilpassing av iOS 11 Control Center

Kontrollsenteret er en av favorittfunksjonene til iOS. Ikke bare har det et intuitivt og organisert brukergrensesnitt, men det tillater det også få tilgang til operativsystemfunksjoner på et par tapper raskt og veldig effektivt.

Men som vi tidligere antok, har Apple satt inn begrensninger i Kontrollsenteret. Så langt gir det tilgang til 5 fremragende funksjoner: Wi-Fi, flymodus, Bluetooth, Ikke forstyrr og rotasjonslås.

Selvfølgelig gir den også direkte tilgang til: LED-blits, kalkulator, stoppeklokke og kamera. Det er flott å kunne få tilgang til disse funksjonene, men … Ville det ikke være bedre å tilpasse det?

Kontroll senter

Apple kan gjøre Kontrollsenteret mye mer nyttig for brukere på iOS 11. Å tilpasse de forskjellige brukergrensesnittelementene er noe vi har spurt Apple om i mange år nå.

Mer om iPadizate | Hvilke nyheter forventer vi av iOS 11?

Dette vil gi oss friheten til å endre flymodus-knappen for annen funksjonalitet, for eksempel mobildata, beliggenhet eller lav strømmodus.

På den annen side ville det også være flott om Apple lot være å endre rekkefølgen på knappene og få tilgang til tredjepartsapplikasjoner fra Kontrollsenteret, selv om sistnevnte er mye mindre sannsynlig …

Og du? Hva forventer du av iOS 11? Vil Apple våge å legge til tilpasning av varer i Kontrollsenteret?

Spor | iPhone-hacks