contadores Skip to content

Dette er alle nyhetene som Apple har presentert i dag

iPhone 7 nyheter

Som selskapet vanligvis gjør med mindre produktoppdateringer, i dag Apple har avslørt veldig interessante nyheter overraskende i en presentasjon uten Keynote eller spesiell hendelse.

Apple har introdusert en lavpris iPad, iPhone 7 (RED) og nye modeller av iPhone SE og iPad Mini 4. I tillegg har selskapet kunngjort markedsføring av 12 nye stropper for Apple Watch og 6 saker for iPhone 7 og iPhone 7 Pluss.

Ny iPad

I denne artikkelen vil vi fortelle deg alle nyhetene som Apple har presentert i dag, Med hver minste detalj.

iPhone 7 (RED): samarbeide i kampen mot HIV

Apple-nyheter

Apple har introdusert en iPhone 7 (RØD) og iPhone 7 Plus (RØD) Spesialutgave med rubinrødt bakside. Det er det første enheten til selskapet som deltar i sin (RED) kampanje som har som mål å bidra til kampen mot HIV.

Maskinvaren har de samme funksjonene som iPhone 7 og iPhone 7 Plus, men den tilbyr ikke en versjon med 32 GB lagringskapasitet. Den er tilgjengelig med 128 GB for en grunnpris på € 879 og € 1.019.

Reserver | manzana

iPad: mer kraft til en veldig rimelig pris

Ny iPad av 2017

Apple har også oppdatert sin nettbrett med presentasjoner av en iPad rimelig som erstatter den nåværende iPad Air 2. Dette nettbrettet har blitt kalt ganske enkelt “iPad” og er tilgjengelig fra 399 €.

Den nye iPad-en har en 9,7-tommers skjerm og er litt tykkere og tyngre enn iPad Air 2. Men den er mye kraftigere takket være den prosessor A9 og dens M9-bevegelseskoprocessor.

Reserver | manzana

iPhone SE: mer lagringskapasitet til samme pris

iPhone SE

Videre har det bitne eplefirmaet erstattet de nåværende versjonene av 16 GB og 64 GB iPhone SE av nye 32 GB og 128 GB modeller lagringskapasitet for samme pris: € 489.

Reserver | manzana

iPad Mini 4: mer lagringskapasitet til samme pris

ny iPad

Apple har også økt lagringskapasiteten til iPad Mini 4, som nå er tilgjengelig med 128 GB for en pris mellom € 479 (Wi-Fi) og € 629 (Wi-Fi + mobiltelefon). Fargealternativene er: Sølv, Gull og Space Grey.

Reserver | manzana

Nye stropper til Apple Watch

Apple-nyheter

Apple Watch vil også fornye vår stroppkolleksjon vår 2017 inkludert nye farger og varianter. 3 nye farger for sportsstroppen, 6 nye farger for nylonstroppen og 3 nye alternativer for den klassiske spenne-stroppen.

Nye tilfeller for iPhone 7 og iPhone 7 Plus

IPhone-saker

Apple har også avduket en rekke nye saker for iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Coverene er tilgjengelige i forskjellige farger som himmelblå, rød, rødbrun, grå og marineblå.

Alle nye Apple-enheter er tilgjengelige for reservasjon, slippes på markedet fra 24. mars, og vil bli levert til klienten fra og med neste uke.

Avslutningsvis er det interessant å huske at Apple har kunngjort lanseringen av en ny mobilapplikasjon kalt Clips, som lar brukerne kombinere bilder og videoer med spesialeffekter, animerte titler, lyd, filtre og andre spesialeffekter.