free estadisticas Saltar al contenido

Dette er alle verdens og nivåer i Super Mario Run

abril 29, 2020

Nintendos store spill for markedet for mobile enheter, Super Mario Run, kommer til App Store rundt om i verden de kommende dagene. Innehavere av en kompatibel iPhone eller iPad kan du endelig besøke soppriket, for å avslutte Bowsers onde planer.

Super Mario Run vil gi spillerne et helt nytt perspektiv på spillet og tillate, for første gang, å spille et spill av vår favoritt rørlegger med en hånd. I dag skal vi ta en titt på nivåene som Nintendo har forberedt oss for denne utgivelsen.

Gjennom sin offisielle YouTube-konto har Nintendo publisert en ny video som gir oss muligheten til å lære mer om det nye mobilspillet. Som vi ser, finner vi en rekke klassiske verdensdesign av en Super Mario, også full av hemmeligheter å oppdage.

Seks verdener og tjuefire nivåer klare til å få oss til å svette den store dråpen med berøringer. Vi vil kunne dekke overflaten, hvordan huler, som igjen har som objektiv slott av hvert nivå eller luftfestninger. Vi vil reise himmel og jord for å redde vår elskede prinsesse Peach som noen av de spillbare figurene, som vi vil finne gjennom hele spillet.

Super Mario Run spillmodus

Alt dette, klar til å få oss til å ha det bra. Og hvis vi fortsatt mangler handling, tilbyr Super Mario Run oss to spillmodi til, blant annet Racing modus, der resultattavlene vil være våre viktigste motstandere. Utfør stunt, samle flere mynter, gjør ditt beste for å vinne vennene dine på denne hektiske måten du vil kjempe for å få padden til å gå med deg.

Og etter å ha reist gjennom Mushroom Kingdom, ikke glem å stikke innom Ditt rike å besøke de nye allierte oppnådd i karriere-modus, noe som vil bringe deg alle slags kule gaver å skape det perfekte rike.

Klar til å få huden din videre i Super Mario Run?