contadores Skip to content

Dette er årets beste tabletter

beste tabletter-2014-

Nedenfor skal vi samle for deg som ifølge det velkjente Redmon Pie-mediet er årets beste nettbrett. Dette er deres topp 5 nettbrett som de har laget basert på forskjellige parametere som pris, spesifikasjoner, design og andre egenskaper som noen av oss vil sammenligne og vurdere når vi kjøper et nettbrett.

Denne listen er ideelt for å lette oppgaven med å velge hvilket nettbrett du skal gi denne julen. Avhengig av hva vi planlegger å bruke på kjøpet, kan vi velge den ene eller den andre enheten.

1. iPad Air 2, øverst på listen

Apple har klart å lage et virkelig vellykket nettbrett med den andre versjonen av iPad Air, og som vi nylig sammenlignet med Samsungs Galaxy Tab 4. Enda mer lys, tynn, med en høyere opptreden Takket være den trekjernede prosessoren og 2 GB RAM, en ganske sjenerøs mengde hvis vi vurderer at Apple beløpene selskapet vanligvis tilbyr på sine enheter.

best-tablets-2014 1

Er en virkelig nytt nettbrett, siden det ble lansert for bare to måneder siden. Et ideelt alternativ for denne julen.

Pris: 499 dollar.

Kapasitet: 16 GB

2. Microsoft Surface Pro 3

Vi tror ikke helt at det vil ende med å passe her på denne listen. De Surface Pro 3 er mer enn et nettbrett, det er et PC-utstyr der vi kan ekjør alle slags Windows-applikasjonersom Photoshop eller Illustrator.

Derfor mener vi at det er interessant å ta denne viktige forskjellen i betraktning, spesielt når du sammenligner nettbrettet med iPad Air 2. Microsoft har noen ganger sammenlignet det med MacBook Air, i stedet for nettbrettene.

best-tablets-2014 2

Pris: 799 dollar.

Kapasitet: 64 GB

3. Samsung Galaxy Tab S

Samsung har også oppnådd reelle prestasjoner å være her på denne listen, er vi helt enige. Selskapets phablet er priset til $ 100 lavere enn iPad Air 2 og overstiger i flere fordeler, i hvert fall på papir, til Apple-nettbrettetEttersom den tilbyr 3 GB RAM og en prosessor med åtte kjerner.

best-tablets-2014 3

Den er tilgjengelig i to modeller, den ene 8,4 tommer og den andre 10,5.

Vi anser det som et mer enn interessant alternativ å vurdere.

Pris: 399 dollar.

Kapasitet: 16 GB

4. Google Nexus 9

Produsert av HTC, dette skjermoppløsningsbrettet 2048 x 1536 piksler og 8,9 tommers størrelse tilbyr en veldig fin og fin design sammen med god lyd takket være den BoomSound-høyttalere.

best-tablets-2014 4

Google Nexus 9 kommer med den nyeste versjonen av Google OS, Android Lollipop. Men er det en kamp for Apple iPads?

Pris: 399 dollar.

Kapasitet: 16 GB

5. Nokia N1

Og i den siste plasseringen av rangeringen har vi den billigste nettbrettet av alle, a iPad Mini 3-konkurrent og med en veldig moderat pris. Redmond Pie-media legger til at iPad Mini 3 er et av nettbrettene som gir den verste verdien for pengene på markedet, antar vi at basert på testene. Så her har vi det som ser ut til å være et godt alternativ med Android Lollipop.

best-tablets-2014 5

Pris: 249 dollar.

Og nå er det din tur. Vil du legge til noe nettbrett i rangeringen, eller hvilket vil du beholde?