mejores-tablets-2014

Dette er årets beste tabletter

beste tabletter-2014-

Nedenfor skal vi samle for deg som if√łlge det velkjente Redmon Pie-mediet er √•rets beste nettbrett. Dette er deres topp 5 nettbrett som de har laget basert p√• forskjellige parametere som pris, spesifikasjoner, design og andre egenskaper som noen av oss vil sammenligne og vurdere n√•r vi kj√łper et nettbrett.

Denne listen er ideelt for √• lette oppgaven med √• velge hvilket nettbrett du skal gi denne julen. Avhengig av hva vi planlegger √• bruke p√• kj√łpet, kan vi velge den ene eller den andre enheten.

1. iPad Air 2, √łverst p√• listen

Apple har klart √• lage et virkelig vellykket nettbrett med den andre versjonen av iPad Air, og som vi nylig sammenlignet med Samsungs Galaxy Tab 4. Enda mer lys, tynn, med en h√łyere opptreden Takket v√¶re den trekjernede prosessoren og 2 GB RAM, en ganske sjener√łs mengde hvis vi vurderer at Apple bel√łpene selskapet vanligvis tilbyr p√• sine enheter.

best-tablets-2014 1

Er en virkelig nytt nettbrett, siden det ble lansert for bare to måneder siden. Et ideelt alternativ for denne julen.

Pris: 499 dollar.

Kapasitet: 16 GB

2. Microsoft Surface Pro 3

Vi tror ikke helt at det vil ende med √• passe her p√• denne listen. De Surface Pro 3 er mer enn et nettbrett, det er et PC-utstyr der vi kan ekj√łr alle slags Windows-applikasjonersom Photoshop eller Illustrator.

Derfor mener vi at det er interessant å ta denne viktige forskjellen i betraktning, spesielt når du sammenligner nettbrettet med iPad Air 2. Microsoft har noen ganger sammenlignet det med MacBook Air, i stedet for nettbrettene.

best-tablets-2014 2

Pris: 799 dollar.

Kapasitet: 64 GB

3. Samsung Galaxy Tab S

Samsung har også oppnådd reelle prestasjoner å være her på denne listen, er vi helt enige. Selskapets phablet er priset til $ 100 lavere enn iPad Air 2 og overstiger i flere fordeler, i hvert fall på papir, til Apple-nettbrettetEttersom den tilbyr 3 GB RAM og en prosessor med åtte kjerner.

best-tablets-2014 3

Den er tilgjengelig i to modeller, den ene 8,4 tommer og den andre 10,5.

Vi anser det som et mer enn interessant alternativ å vurdere.

Pris: 399 dollar.

Kapasitet: 16 GB

4. Google Nexus 9

Produsert av HTC, dette skjermoppl√łsningsbrettet 2048 x 1536 piksler og 8,9 tommers st√łrrelse tilbyr en veldig fin og fin design sammen med god lyd takket v√¶re den BoomSound-h√łyttalere.

best-tablets-2014 4

Google Nexus 9 kommer med den nyeste versjonen av Google OS, Android Lollipop. Men er det en kamp for Apple iPads?

Pris: 399 dollar.

Kapasitet: 16 GB

5. Nokia N1

Og i den siste plasseringen av rangeringen har vi den billigste nettbrettet av alle, a iPad Mini 3-konkurrent og med en veldig moderat pris. Redmond Pie-media legger til at iPad Mini 3 er et av nettbrettene som gir den verste verdien for pengene på markedet, antar vi at basert på testene. Så her har vi det som ser ut til å være et godt alternativ med Android Lollipop.

best-tablets-2014 5

Pris: 249 dollar.

Og nå er det din tur. Vil du legge til noe nettbrett i rangeringen, eller hvilket vil du beholde?