contadores Skip to content

Dette er de 20 nye emojiene som er mest brukt på iPhone og iPad med iOS 12.1

Apple har nylig gitt ut en programvareoppdatering som tilbyr iOS 12.1 for iPhone, iPad og iPod touch. Denne versjonen inkluderer gruppe FaceTime-videosamtaler, støtte for eSIM og til og med 70 nye tilpassbare emojier i forhold til kjønn, hårfarge og hudfarge.

Blant de nye emojiene finner vi alle slags elementer: frosne ansikter, skallede menn og kvinner, et nytt ansikt i kjærlighet, en fot, et bein, en bagel …

Siden Emojipedia har gjennomført en analyse av populariteten til iOS 12.1 emojis Og de ønsket å dele en statistisk graf med de mest populære emojiene basert på data og Twitter-interaksjoner.

Det kan interessere deg | Dette er de 10 beste emojiene av de 150 som kommer på din iPhone

De nye mest populære emojiene i iOS 12.1

Som du kan se på bildet nedenfor, emojiene til skallet, svimmel ansikt (beruset), ansiktet forelsket i tre hjerter, foten, ansiktsbønnen og ansiktet som lider av varme er mest elsket av brukere.

La oss ta en titt på de 20 mest populære nye emojiene blant iPhone- og iPad-brukere:

Som vi nevnte tidligere, har Emojipedia analysert Twitter-data basert på kommentarer, retweets og lignende av innleggene dine. Men det er viktig å merke seg at dette ikke er de mest brukte emojiene på iPhone og iPad, snarere at de er de mest populære emojiene og som har overrasket både iOS- og Android-brukere mest.

På den annen side er det de mest populære emojiene for dyr og mat cupcake, mango, lama og vaskebjørn. Nå er det din tur, hva er din nye favoritt iOS 12.1 emoji?

Spor | Macrumors