Dette er de beste appene du kan følge julenissen hjem til deg

julenissen

Med julaften rundt hjørnet tar vi med deg et lite utvalg av de beste julenissesporerne vi har funnet. Ikke mist detaljer om hvor den store mannen i rødt kommer til å vite akkurat når han kommer til huset ditt.

1- Julenissespor – Spor julenissen

Med denne applikasjonen vil du til enhver tid kunne vite hvor julenissen er og hva han gjør akkurat nå. Det lar deg også se en nedtelling live til midnatt 24. desember. For € 2,29 kan vi også låse opp oppdateringen som fjerner annonsene (selv om sannheten er at de ikke er veldig påtrengende) og dermed låse opp alle videoene av aktivitetene som ble utført av julenissen frem til julaften.

Julenissespor

Klikk her for å laste ned Santa Tracker – Track Santa

2- Julenissespor

Denne trackeren gjør barnet ditt til en spion. Med et radargrensesnitt som viser hvor julenissen er, samt en nedtelling. Den har annonser, og de aktiveres vanligvis når vi skifter skjerm to eller tre ganger, men vi kan låse opp versjonen uten annonser for € 2.29. Det mest nysgjerrige ved denne appen er at den inkluderer en “Julenisse-sjekk” -modus, som viser informasjon som hvor mange brev han har fått, hvor mange alver han har ansatt eller hvor mye skjegget hans har vokst i år. Data som selv om de ikke har noe med det å gjøre er mest nysgjerrige på å kommentere. Ho ho ho!

Julenissespor 2

Klikk her for å laste ned Santa Tracker

Det kan interessere deg | Dette er kabelen du trenger for å lade din iPhone denne julen

3 – Melding fra julenissen!

Denne appen stemmer at den ikke er for å følge julenissen, men vi inkluderte den fordi vi synes det var minst morsomt. Simulere en samtale fra julenissen fra Nordpolen, og avhengig av hvordan du konfigurerer den lar du deg spesifisere emnene du vil at julenissen skal nevne. Det fungerer veldig bra fordi det tillater mye tilpasning for samtalen, selv om det eneste ulempen er kunngjøringene. Vi kan deaktivere dem med et premiumabonnement på € 1,99 per år, selv om vi mener at det ikke er verdt å betale for å bruke det ikke mer enn et par ganger.

Kalt Santa Claus

Klikk her for å laste ned Melding fra julenissen!

Ha julenissens plassering hendig denne julen med disse appene, og hvis du ser at den ikke kommer … dra fordel og ring ham! Og du? Har du vært flink i år? Fortell oss i kommentarene!