Dette er de beste mahjong-spillene for din iPhone og iPad

I dag reiser vi til det gamle Kina for å ta med et utvalg av mahjong-spill, som alltid har vakt oppmerksomheten fra den vestlige verden siden de først ble kjent med hverandre på 1920-tallet. Og er ikke for mindre, de har evnen til å være veldig vanedannende.

Og det er at den raffinerte utformingen av chipsene, tradisjonelt laget av elfenben eller bein, har gjort disse spillene til noe mystisk og med en forfedres luft, og hvis vi legger til de sofistikerte tegningene og grafikken de har, får vi kombinere alle nødvendige elementer for å lykkes.

Det kan interessere deg | Dette er de beste spillene for din nye iPad

Beste mahjong-spill for iPhone og iPad

Mahjong forbrytelser

Vil du være i stand til å løse drapet på Orient Express? Her er mahjong den perfekte unnskyldningen takket være de 250 nivåene den tilbyr og de vil lede deg til skjulte ledetråder.

Mahjong Heroes

Beregnet for et mindre publikum, det nysgjerrige grensesnittet og dets søte dyr de underholder og fenger oppmerksomheten til de som praktiserer det.

Mahjong Quest – Match Fliser

Dette presenterer 700 nivåer som test evnene dine, en utfordring for sinnet. Best av alt, spill online med vennene dine og utfordre dem.

Mahjong Epic

Det er sannsynligvis den mest komplette av alle, og tilbyr moro og utfordringer garantert i flere timer takket være de mer enn 1600 unike brettene. En komplett mahjong-opplevelse som vil forbløffe deg.

Mahjong City Tours

Mer enn 1000 nivåer som vil være veldig underholdende fordi du kan spille uten å koble til. Få power-ups til å gå enda lenger Og ikke slutte å overraske med utfordringene, alt gratis.

Liker du disse Qing Dynasty-spillene? Skriv oss i kommentarfeltet for foreslå oss spillene du ønsker å ha en samling. Du kan også følge oss på Facebook og Twitter med vårt oppdaterte innhold. Vi vil vente på deg!