contadores Saltar al contenido

Dette er de beste videospillerne for din iPad

Videospillere på iPad

Siden begynnelsen av smarte enheter, har blitt sett på som en flott mulighet til å glede oss over favorittfilmene og -seriene våre hvor som helst. Etter utseendet til iPad, har utviklere med store øyne sett multimediafunksjonene til Apple-terminaler og lansert ganske snart for å møte forventningene til brukerne.

I sin helhet 2016 det er mange og varierte alternativer for å se på en film eller de siste kapitlene om de beste TV-fiksjonene, inkludert alle video-on-demand-plattformer som er lagt til de siste månedene eller årene til Apple Store-tilbud.

I denne artikkelen ønsker vi å gjennomgå de fem beste alternativene for å spille av video av noe slag på vår iPad, noen klassiske og andre mer moderne, men alltid funksjonelle og kvalitet.

Tilfør 4

Tilfør 4
Muligens den beste nåværende videospilleren på iPad. Den støtter de fleste av de eksisterende formatene, og den nyeste versjonen er optimalisert for iPad Pro. For å aktivere alle funksjonene må du kjøpe Pro-versjonen, men det er absolutt verdt det hvis du har en stor katalog med filmer. Spiller av streaming og unntaksvis kataloger filmer.

VLC

VLC iPad
Den klassiske dataspilleren finner du også på iPad. Det er alternativet at alle som ikke ønsker å bli for kompliserte vil velge. Den er kompatibel med mange video- og lydkodeker, selv om den har andre mangler, for eksempel fraværet av AC3. Det lar deg også spille av video via et Wi-Fi-nettverk. Det beste er at det er helt gratis.

Plex

Plex iPad
En annen klassiker som du finner på Apple-nettbrettet. Med tiden har den mistet noe av sin sjarm og viktighet i reprodusentene, men fortsetter å være et flott alternativ, blant annet takket være den kraftige redaktøren og videobibliotekstyringen. Plex-biblioteket er lokalisert på Mac, og det er dette som har ansvaret for å sende videoen og lyden til iPad.

AVPlayerHD

AVPlayerHD iPad
Et annet alternativ som har fulgt oss på iPad nesten fra de første dagene av fødselen. Selv om det ikke har et for lyst grensesnitt, AVPlayerHD er et av de mest stabile alternativene for å spille av hvilken som helst video på Apple-nettbrettet.

Netflix

Netflix iPad
Feber streaming Det har vært med oss ​​en stund, og selv om Netflix ikke akkurat er en videospiller, er et av de beste valgene som kan gjøres for å se film og serier på nettet med god videokvalitet til en meget konkurransedyktig pris. I motsetning til rivalene, kan du se alt innholdet med den eneste månedlige avgiften. Uten juks. Daredevil, Jessica Jones, Narcos og til og med litt huske 80-tallet med tvangsmødre. Alt dette er i den store Netflix-katalogen og snart kommer de nasjonale produksjonene. Det har også nylig blitt oppdatert med støtte for iPad Pro.

Dette er de beste applikasjonene som vi anbefaler å se film og serier på iPad, men de er ikke de eneste alternativene som finnes. Har du prøvd andre? Hva er favorittene dine?