Dette er de nye Apple Cases for iPhone 5s og iPhone 5c

Apple presenterer nye saker til iPhone 5s og iPhone 5c

Sammen med iPhone 5s og iPhone 5c introduserte Apple også to spesifikke tilfeller designet for de nye enhetene på eplet. En fin skinnveske og edru farger for high-end modellen og silikonetui og lyse farger for den mer fasjonable versjonen. “ungdom”, iPhone 5c.

tilfeller er Apple-iphone-5C-5s

Siden dagene med den berømte iPhone 4 Bumper, hadde Apple ikke laget saker for smarttelefonene sine. Gode ​​nyheter som det for en gangs skyld var en absolutt overraskelse, siden ingenting hadde lekket på disse dekslene.

De nye iPhonene kommer “med et brød under armen“: Apple presenterer sine nye saker

Men la oss gå etter deler. De iPhone 5s Veske Det er en lærveske som vil være tilgjengelig i 5 farger: brun, beige, svart, gul og blå, samt en spesiell RØD (rød) versjon. Så i edru toner.

Det ser ut til at saken har veldig fine hull som passer perfekt til iPhone 5S. Interiøret er sammensatt av en myk mikrofiber for å beskytte vår elskede og helt nye iPhone 5s.

funda-iphone-52-2

Lærfinishen skal være jevn og behagelig. Prisen er ifølge den franske Apple Store 39 euro. I de øvrige landene i euroområdet vil den samme prisen eller en lignende pris helt sikkert forbli.

fundas-apple-iphone-5c-5s-detail

Det motsatte ansiktet finnes på iPhone 5c. Dekselet iPhone 5c Veske Den er laget av silikon for utsiden og mikrofiber på innsiden. Den vil være tilgjengelig i 6 veldig levende farger, i stil med iPhone 5c-tilfeller. I dette tilfellet forblir noen knapper dekket.

case-iphone-5c-bakre

IPhone 5c-etui vil være tilgjengelig i hvitt, rødt, gult, blått, grønt og svart. Som du ser på bildet, har den en serie hull i ryggen som avslører fargen på telefonen, som blir en løsning som lar oss kombinere to farger. Vi har mer enn 30 mulige kombinasjoner.

kombinert-farger-case-iphone-5c

Salgsprisen er ifølge den franske Apple Store 29 euro. Logisk sett, som med iPhone 5s, bør prisen i resten av euroområdet være den samme eller veldig lik.

case-iphone-5c-pris

Som antydet i iPhone Italia, to veldig forskjellige tilfeller, både konseptuelt og for estetikk og materialer som brukes, som perfekt gjenspeiler de to forskjellige filosofiene som iPhone 5s og iPhone 5c er blitt unnfanget: ytelse og kvalitet produksjon for førstnevnte og ungdom og mote for sistnevnte.

Hva synes du om de nye Apple-sakene? Liker du mer iPhone 5s eller iPhone 5c?