Dette er den nye intelligente multitaskingen av iOS 7

Den nye multitaskingen var en av de store endringene i iOS7, men det var ikke bare det visuelle aspektet Apple modifiserte for å oppnå en mer reell og intuitiv multitasking, men den innarbeidet små modifikasjoner, som var uvurderlige til å begynne med, men som utvilsomt vil de anta en stor forskjell i daglig bruk.

Siden Apple introduserte multitasking for iOS i 2010, har det vært mye kontrovers rundt det. De fra Cupertino bestemte at de måtte gjøre det gi batteriets levetid, slik at de begrenset programmene som kunne gjøre bruk av den. Til nå var det eneste alternativet å ha en mer ekte multitasking å ty til Jailbreak, men fra nå av vil det endre seg med iOS 7.

La oss ta en titt.

Hvordan multitasking fungerer i iOS 7

Her presenterer vi de mest bemerkelsesverdige nye funksjonene som vi kan finne i iOS 7 multitasking:

  • Det første vi vil legge merke til når du dobbeltklikker på Hjem-knappen på enheten vår, er at multitasking har endret seg fullstendig. Det nye grensesnittet er basert på en serie kort som viser oss en forhåndsvisning av hva som skjer i appen. I tillegg følger disse kortene av applikasjonsikonet for ikke å bli forvirret.
  • Nå for å lukke en app som kjører i bakgrunnen, er alt du trenger skyv appen opp. Med denne enkle gesten kan vi lukke alle applikasjonene våre, og vi kan til og med lukke mer enn en samtidig. Uten tvil en gest som vil spare oss for mye tid.

multitasking-ios-7

Resten av endringene merkes ikke ved første øyekast, men det er veldig interessant å kjenne dem:

  • iOS vil det planlegge oppdateringer på en intelligent måte av applikasjonene våre når enheten er slått på og koblet til et WiFi-nettverk, og sørg alltid for at den ikke har veldig negativ innvirkning på batteriets levetid. Programmer kjører med jevne mellomrom for å laste ned det nyeste innholdet i bakgrunnen. I tillegg, i applikasjoner som Facebook, vil disse oppdateringene være mer konstante for å holde oss oppdatert om nyheter.
  • Systemet vil dra nytte av de ideelle øyeblikkene for å oppdatere applikasjonene, for eksempel når vi låser opp enheten.
  • Også vil tilpasse seg nettverksforholdSå hvis vi har god dekning, kan du se etter nye oppdateringer.
  • Apper som bruker pushvarsler, kan bruke disse varslene som varsler for å laste ned det nyeste innholdet i bakgrunnen.

Som gutta fra iPhone Hacks samler, vil alle disse store endringene være tilgjengelige for alle iOS-enheter, så vi trenger ikke å ha den siste modellen for å glede oss over dem.

Hva synes du om forbedringene i multitasking-systemet? Ville du gjerne sett en annen?

Forrige artikkelApple ansetter ingeniører “aggresivt” for iWatch-utviklingNeste artikkelEn annen rapport sikrer at iPad Mini-netthinnen ikke kommer før 2014

MBA og grad i økonomi. Forfatter for bloggen Mobile Marketing en tacones, hun har mer enn 10 års erfaring med markedsføring og kommunikasjon. Dumpet i det fascinerende mobiluniverset i 5 år. Professor ved ulike handelshøyskoler og universiteter. Jeg skriver på iPadizate om nåværende mobilmarkedsføring.