Dette er den nye Minecraft Earth for iPhone i augmented reality, du kan allerede registrere deg for å spille den første

Minecraft var et fenomen på den tiden og fortsetter å være et av de mest nedlastede og spilte bow tie-spillene i verden, delvis takket være det faktum at det er tilgjengelig på mange plattformer. For noen dager siden fortalte vi deg at Minecraft skulle lansere en versjon for mobile enheter i den reneste Pokémon GO-stilen der augmented reality skulle bli hovedpersonen og den offisielle kunngjøringen er nettopp kommet.

Det nye spillet heter Minecraft Earth og augmented reality kommer til å være sentrum i spillsystemet ditt. Som kunngjort av Microsoft, selskapet som eier spillet, “det er en tilpasning, det er ikke en identisk versjon av Minecraft”, så store overraskelser venter oss i dette nye spillet.

Minecraft Earth er det nye spillet som satser på augmented reality

Det nye spillet er designet for å bruke augmented reality, selv om stilen er den samme som alltid, vil de fleste fans ikke bli skuffet og alle Minecraft-funksjoner, dyr og karakterer vil være i Minecraft Earth. For øyeblikket er mange flere funksjoner ikke kjent enn de som vises i videoen og de som Microsoft har avslørt på sin offisielle hjemmeside:

  • Plukke opp! Minecraft Earth har mange av skapningene du kjenner og elsker, sammen med massevis av nye vi gleder oss til å vise deg. Over tid vil du ha muligheten til å oppdage unike varianter og måter å bruke dem på for å fullføre konstruksjonene dine. Minecraft-griser som paraderer rundt i parken din? Det er i ferd med å bli din virkelighet.
  • Utforske! Nabolaget ditt er i ferd med å tilegne seg en ny dimensjon. Samle ressurser, fullfør utfordringer og opplev en helt ny verden å oppdage!
  • Samarbeide! Bygg enda bedre ved å samarbeide med andre Minecraft Earth-spillere. Du kan lage fantastiske ting sammen. Vi kan ikke vente med å se hva du kan tenke på!
  • Overleve! Jada, du er flink til å kjempe mot fiendtlige skapninger i Minecraft, men er du klar til å kjempe mot disse Minecraft-skapningene i det virkelige liv? Lykke til, for vi skal teste dine overlevelsesevner!

Den nye Minecraft Earth kommer i sommer i betaform Og du kan registrere deg for å være en av de første som spiller, motta nyheter om spillet og få en gratis jordskinn. For å spille denne betaen trenger du en mobilenhet med minst Android 7 eller iOS 10, så vi ser for oss at dette vil være betingelsene for den endelige versjonen, som også bør komme etter sommeren.

Forrige artikkelInstagram laster inn Direct, sin meldingsapp for Snapchat-stilNeste artikkelLady Gaga vil opptre på den hemmelige scenen til Apple Park

Biter av eplet siden 2010 og det praktisk talt perfekte iPhone 4. Skriver om det jeg har brennende opptatt av siden 2016. Tenk annerledes.