contadores Skip to content

Dette er det jeg liker best med iOS 12

Selv om iOS 12 i sin opprinnelige fase nettopp ble presentert for bare to dager siden. Det mest observerte, analyserte og testede operativsystemet på planeten er tilbake til å snakke om. Det er ikke for mindre, iOS 11 har allerede satt baren høyt og denne nye anmeldelsen kommer for å gi et nytt dytt, nødvendig på den annen side.

Forbrukerne blir mer krevende når det gjelder programvareforbruk, og operativsystemer som dette de blir banket i hjel av de mest krevende menneskene. Av den samme grunnen kommer vi til å gjennomgå alt som er verdt i iOS 12.

Det kan interessere deg | Last ned iOS 12: vi viser deg hvordan du installerer utvikleren beta

Jeg liker iOS 12 for …

Grupp FaceTime

De av oss som ofte bruker dette kommunikasjonssystemet, ønsker muligheten for lage forbindelser med mer enn ett medlem om gangen. Kommunikasjon er en daglig ting, og uten tvil er det en suksess å ha implementert dette alternativet. Se for deg et kort arbeidsmøte på FaceTime.

Større kontroll

Hvor mange ganger bruker vi ledige timer med iPhone i hendene, og vi gjør ingenting. Nå er det mulig angi tidsbegrensninger for noen apperHvis vi ikke klarer å stoppe det, er det en god idé å ha iOS gjøre det for deg.

Hastighet

Det er noe som viser, så mye at iOS 12 kjører perfekt på en iPhone 5s fra 2013. Lett system, hvor fluiditet er et veldig bemerkelsesverdig trekk. I det minste for nå trenger det ikke å slutte å være slik for fremtidige anmeldelser.

Forbedret Augmented Reality

Apple satser på det, det gjorde det allerede på iOS 11 og det er en snøball som blir mer og mer ande. Med utviklingen av ARKit 2, applikasjoner vil i økende grad bruke disse funksjonene. Opplevelsene vil være mange og bedre, bare se på søknaden din for å måle.

Siri mer effektiv

Det var på tide å se hvordan Apples assistent henger etter, for eksempel Alexa. Legges til nye tale snarveier for å automatisere hverdagslige oppgaver, er en måte å lære Siri å gjøre ting på.

Varsler

Endelig gruppert sammen. Noe visuell og mental renslighet. Det så ut til å være veldig nødvendig. Har det ikke skjedd med deg å slå på iPhone om morgenen og se en uendelig strøm av ting? For en følelse av å overvelde!

Beste organisasjon i bilder

Spesielt samler jeg dem ikke vanligvis på iPhone, men denne forbedringen vil hjelpe disse menneskene til å finne bildene sine, siden den søker dem intelligent og reduserer hodet snappet ut.

Batteristyring

Her har ikke Apple ønsket å henge med små etter skandalen forrige jul. Forståelig grafikk og statistikk, en utvikling av hva den begynte å tilby i iOS 11 tidligere i år.

Dette er favoritt tingene våre i iOS 12, selv om det er brukere som forventer noe mer, er disse endringene alltid velkomne. Forteller du oss i kommentarer hva er dine preferanser for iOS 12?