Dette er det nye spillet som kommer til Apple Arcade denne uken

Apple Arcade klarer å nå forskjellige målgrupper gjennom et bibliotek som vokser regelmessig, med spill fra alle slags studioer som tilbyr unike visjoner, mange forskjellige verdener å utforske. Og selvfølgelig innenfor alt dette opplevelsesområdet Også inkludert er de som er basert på den mest grunnleggende spillmekanikken. For eksempel presenterer vi i dag et nylig tilskudd som vil gi mer enn et nostalgisk smil.

Sikkert mer enn en av dere som leser denne artikkelen, har brukt timer og timer på å spille flipperspill. Og noen andre har nok møtt Peggle, et videospill som bød på timevis med moro basert på uendelige sprett. Og selvfølgelig, som ikke har prøvd et fangehullsspill, de mest klassiske eventyrene i denne bransjen. Roundguard, det nye Apple Arcade-spillet, kombinere disse tre spillene for å oppnå en mest nysgjerrig og underholdende tittel.

Dette nye spillet fra Wonderbelly Games, publisert på konsoller, Steam og Apple Arcade, lar deg utforske en verden full av de mest bedårende karakterene. Til og med monstre er kosete, selv om du må sørge for å beseire dem for å bestå hvert nivå. For det, du må bruke fysikk i spillet og skyte karakteren din gjennom hindringer for å nå målet, og sørg for å få mest mulig ut av hver klasses evner.

Roundguard

Roundguard, som du allerede kan laste ned hvis du er Apple Arcade-abonnenter gjennom App Store, vil gi deg timer med underholdning takket være mer enn 100 belønninger, som vil gi deg kraftige effekter som kan endre løpet av hvert spill. Dermed kommer du til toppen av spillets toppliste, et insentiv som du ikke vil være i stand til å motstå.

Det kan interessere deg | En eksklusiv versjon av ‘Crossy Road’ har nettopp kommet til Apple Arcade, og du må prøve det

For å glede deg over dette spillet og dusinvis av ekstra titler ingen annonsering eller ytterligere mikrobetalinger, må du bare abonnere på Apple Arcade for bare 4,99 euro per måned. Den første måneden er på Apples konto, og du vil ha alle fordelene med tjenestene, for eksempel muligheten for å dele abonnementet med flere kontoer gjennom Family Sharing.