contadores Skip to content

Dette er en av de beste investeringene du kan gjøre for din iPad

ipad pro 2020

IPad-en er et stadig mer nyttig verktøy takket være de siste oppdateringene som har kommet og kan bli et viktig arbeidsverktøy for mange takket være fordelene når det gjelder bærbarhet og mobilitet, den er veldig lett og kraftig.

Men med en så stor skjerm med et glass som opptar hele fronten av enheten, er det imidlertid mange som frykter mer enn mulig brudd i tilfelle fall. Av den grunn er en av de beste investeringene du kan gjøre akkurat nå, og for veldig lite penger et herdet glass som beskytter iPaden din mot fall og mulige brudd, skjermen er en av de dyreste varene å reparere.

Vent ikke mer og beskytt iPad-en din ordentlig

For å gi deg en idé, Kostnader for reparasjon av iPad-skjerm varierer fra 220 euro til 711, avhengig av hvilken iPad-modell du har, så det er ikke tilrådelig å måtte reparere den. Ville det ikke være bedre å sørge for bare 10 euro at vi ikke trenger å bruke disse beløpene?

I dag bringer vi deg en Viktig tilbehør som du må kjøpe ja eller ja for å beskytte iPad: et herdet glass. Vi har veldig gode alternativer på markedet og veldig rimelig som vil beskytte iPad-en vår mot ethvert fall eller problem. Ikke nøl og skaff en av dem til din tilsvarende modell.

Ipad mini

Protector kompatibel med alle 7,9-tommers iPad mini-modeller.

iPad 2017, 2018

Protector kompatibel med alle 9,7-tommers iPad som 2017 og 2018 modeller.

iPad 2019, iPad Air 3 og iPad Pro 10.5 ″

Protector kompatibel med 2019 iPad, 10,2 tommer, med iPad Air 3 2019 og med 10,5-tommers iPad Pro.

ipad-beskytter

iPad Pro 11 ″

Denne beskyttelsen er kompatibel med både 11-tommers iPad Pro-modeller, den 2018 og den 2020.

iPad Pro 12.9 ″

Protector kompatibel med 2018 og 2020 12,9-tommers propperørmodeller.

Som du kan se, er prisen på en god skjermbeskytter veldig liten, spesielt hvis vi sammenligner den med reparasjonsprisene, som nesten koster det samme som en ny iPad. Ikke tenk på det for mye og beskytt din iPad ordentlig for å unngå enhver type skjermbrudd.