contadores Skip to content

Dette er funksjonene vi forventet fra iOS 11

Vi har allerede sett presentasjonen av den nye versjonen av det beste mobile operativsystemet i verden, og faktisk, I iPadizate har du kunnet vite mange funksjoner som ikke en gang kunne sees i detalj i den samme presentasjonen. Men som alltid gir det oss en følelse av at Apple kunne ha gjort mye bedre, spesielt i iPhone-versjonen, som har fått færre endringer denne gangen enn iPad.

I slekt | De 11 funksjonene til iOS 11 som ingen snakker om

Det kan være sant at dette var en versjon som er spesielt dedikert til å imøtekomme behovene til nåværende og fremtidige brukere av en iPad eller iPad Pro. vi synes ting som ny multitasking eller dra og slipp er veldig kult, men iPhone er litt bak. Etter min mening vil epletelefonbrukere se denne oppdateringskortet som en liten design og ytelsesoppgradering, da Apple kunne ha introdusert funksjoner som økt interaktivitet på startskjermen.

En oppdatering som fortsatt etterlater noen hull

iOS 11 funksjoner

Og på den annen side, At det er en oppdatering som hovedsakelig har blitt tenkt for iPad, betyr ikke at den er perfekt. For eksempel tror jeg at vi alle har fått ønske å se støtte for flere brukere, noe som virket nærmere enn noen gang basert på de siste lekkasjene. Innføring av musestøtte hadde også vært fin, og en påfølgende forbedring i utformingen av iPad-skjermen, som fremdeles er for nær telefonen til tross for implementeringen av en ny Dock.

Det kan interessere deg | Så er de to nye effektene av iMessage for iOS 11

Generelt sett, etter å ha testet det, kan vi ikke si at det er en dårlig oppdatering, fordi det faktisk ikke er det. Som vi sa før, spesielt iPad har mottatt et betydelig antall endringer som utvilsomt vil forbedre bruksopplevelsen til alle brukere. Men det er ikke normalt at vi må vente på at så mange versjoner for Apple skal deignere for å gi oss visse grunnleggende funksjoner at vi har spurt deg i flere år. Kanskje det er på tide at du lytter til oss litt mer.

Og du, hva ville du lagt til iOS 11 for å gjøre det til den perfekte oppdateringen?