Uncategorized

Dette er GRATIS apper og spill for iPhone og iPad bare I DAG

Hver dag forbereder vi dette innlegget med nye illusjoner, vi vet at det er en av lesernes favoritter, og selv om det noen ganger er vanskelig å ikke gjenta seg selv, er det alltid noen interessante nyheter. Hvorfor ikke dra nytte av det faktum at noen apper og spill er gratis i en begrenset periode?

Og ikke glem at det som er gratis i dag kan slutte å være i morgen, eller til og med gjennom dagen. Hva betyr dette? Hvilken applikasjon du ser og liker ikke la det være igjen for senere, last den ned så snart som mulig.

Det kan interessere deg | Alt som er kjent om de nye iPhonene en uke f√łr presentasjonen

Apper og spill fra 6. september

Hurtigtastatur – enkel inngang

Bytt tastatur på enheten din. Dette er Fullt tilpassbar og også kryptert og den gir maksimale sikkerhetsalternativer, og forhindrer skadelig app eller nettverk i å stjele passordene dine.

Kilde: MacWorld Storbritannia

Prepare2Sleep

Prosessen med å legge seg er ikke lett når det gjelder små barn. Den beste måten å kunne bidra til å etablere rutiner for leggetid det er takket være apper som dette. Og mye bedre nå som skolen begynner igjen.

Vampyrvenn

Vil du adoptere en vampyr? Rens fingrene, beskytt ham mot lyset, kort sagt, gj√łr ham til sin venn. Barn vil ha det veldig fint med dette spillet, som i dag blir skremmende gratis.

Skann mitt dokument – PDF-skanner

Husker du at skanning av et dokument var en odyssey? Det gikk ned i historien, alts√• Du m√• ha dette fantastiske produktivitetsverkt√łyet i lomma.

Kilde: App Store

Pinball Breaker Forever

Vi avslutter dagens forslag med et klassisk flipperspill, som vil transportere deg til tiden da maskinene var arkadens dronninger. Hvorfor ikke ha det nå? Det er gratis!

Kilde: App Store

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK