contadores Skip to content

Dette er grunnen til at iPad Pro har flate kanter

Apple har presentert to nye iPad Pro-modeller med en helt ny design. Både 11-tommers iPad Pro og 12,9-tommers iPad Pro har en stor skjerm med Liquid Retina-teknologi med avrundede hjørner, sidekarmene er mye mindre, har ingen “hakk” og ingen hjemmeknapp.

Men det er et annet veldig nysgjerrig aspekt i utformingen av iPad Pro 2018, og det er at kantene er praktisk talt flate. Hva er grunnen til dette? Det kan være mange grunner til dette, men svaret er mye enklere enn du tror.

Det kan interessere deg | iPad Pro 2018: tekniske spesifikasjoner, pris og tilgjengelighet

Hvorfor har den nye iPad iPad 2018 flate kanter?

Først trodde vi at iPad Pro 2018 hadde helt flate sidekanter på grunn av et problem i produksjonen av enhetene som forhindret at kantene ble buet. En annen grunn kunne ha vært at Apple hadde prøvd minimere og dra nytte av den gjenværende plassen mellom maskinvarekomponenter å tilby et mye mer solid og kompakt nettbrett. Noe som tross alt ville løse fremtidige problemer etter år og års bruk. Men nei.

Svaret var mye enklere. IPad Pro har flate kanter, så andre generasjons Apple Pencil kan magnetisk festes til dem. Og ved å gjøre det, vil pennen starte trådløs lading. Så enkelt er det.

Det kan interessere deg | Magien med Apple Pencil 2 og dens eksklusivitet med 3. generasjon iPad Pro

Visst, lurer du på … hvorfor har ikke Apple designet en Apple blyant med en spor eller holder? Vel, det er sikkert fordi Apple ønsket å oppnå et enda mer minimalistisk design på din andre generasjons Apple blyant. Likevel er den nye smarte pennen ikke helt sylindrisk, men har en helt rett side (med en pekeplate) for effektivt å legge til siden med iPad Pro med større letthet og komfort.